• BIST 9266.09
  • Altın 4096.19
  • Dolar 38.114
  • Euro 43.5659
  • Muğla 15 °C
  • İzmir 18 °C
  • Aydın 17 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Başhekim Opr. Dr. Oğuzhan Şamil Erciyes’ten Kaymakam Kaya’ya Nezaket Ziyareti

Başhekim Opr. Dr. Oğuzhan Şamil Erciyes’ten Kaymakam Kaya’ya Nezaket Ziyareti
Marmaris Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Oğuzhan Şamil Erciyes, göreve başlamasının ardından Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya’yı makamında ziyaret etti.

Nezaket ziyareti kapsamında gerçekleşen buluşmada, Başhekim Erciyes, ilçede yürütülen sağlık hizmetleri ve yeni döneme dair planlamalar hakkında Kaymakam Kaya’ya bilgi verdi. Sağlık alanında iş birliği ve koordinasyonun önemine vurgu yapılan görüşmede, Marmaris’in sağlık altyapısının daha da güçlendirilmesine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.

Kaymakam Nurullah Kaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başhekim Erciyes’e yeni görevinde başarılar diledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141