• BIST 9002.34
  • Altın 2960.806
  • Dolar 34.1727
  • Euro 37.0326
  • Muğla 12 °C
  • İzmir 13 °C
  • Aydın 15 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 4 °C

HALK KAFE’YE MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

HALK KAFE’YE MİTİNG GİBİ AÇILIŞ
Marmaris Belediyesi tarafından yaptırılan Abdi İpekçi Parkı Halk Kafe, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katıldığı bir törenle hizmete açıldı.

Miting havasında geçen açılışa binlerce Marmarisli katıldı. 

20241013-152329.jpg
Marmaris Belediyesi, ilçenin merkezinde bulunan Abdi İpekçi Parkı’nda yaptığı yenileme çalışmasını tamamladı. halk-kafe-acilis-10.jpegBaştan aşağı yenilenen parkın içine yapılan Halk Kafe’nin açılışı CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katıldığı bir törenle yapıldı. Törene CHP Muğla Milletvekili Gizem Özcan, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, CHP Muğla İl Başkanı Zekican Balcı, CHP Marmaris İlçe Başkanı Ömer Bozdemir ve binlerce Marmarisli katıldı.halk-kafe-acilis-2.JPG
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i Marmarislilerle buluşturan Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, büyük bir coşku içinde geçen açılışta yaptığı konuşmada davetlerini geri çevirmediği için Özel’e teşekkür ederek “Halkçı belediyecilik anlayışıyla projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz. halk-kafe-acilis-6.jpegBu projelerle Marmaris’i daha iyi noktalara getireceğiz. Bugün bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi. 

halk-kafe-acilis-5.jpeg
ÖZEL’DEN MARMARİSLİLERE TEŞEKKÜR
CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise miting havasında geçen açılışa katılan Marmarislilere teşekkür ederek, “Açılış yapacağız dediklerinde bir kurdele keseceğiz diye düşünürken burayı miting havasına çeviren, bu güzel Pazar gününü bizlere ayıran tüm Marmaris sakinlerine teşekkür ediyorum” dedi. halk-kafe-acilis-1.JPG
İLLER BANKASI ÖDENEĞİ ARTTIRILMALI
Konuşmasında Türkiye gündeminin yanı sıra Marmaris’le ilgili de değerlendirmelerde bulunan Özel, yaz kış nüfus farkına değinerek “Marmaris’in nüfusunu dijital olarak tespit edebiliyorsunuz. Yaz ortalaması 1 milyon olan bu kente 96 bin kişi üzerinden ödenek yollamak aslında bu kenti siyasi tercihinden dolayı cezalandırmaktan başka bir şey değildir. screenshot-20241013-170223-gallery.jpgTürkiye'de geçtiğimiz yıllarda kanunlaşan gelen turistlerden alınan vergiler var. Verginin tamamı bütün dünyada o şehrin belediyesine, o şehrin hizmetine aktarılırken maalesef Türkiye'de bu verginin de tamamı merkezi yönetim tarafından alındı. Normalde desteklenmesi gereken bu belediyeler cefayı çekiyor. Yerli yabancı turisti ağırlıyor o turistin verdiği vergiyi bile maalesef merkezi iktidar çekip alıyor. Çok yakında iktidara geldiğimizde hızla bunu düzelteceğiz” dedi.

screenshot-20241013-170417-gallery.jpg
SOSYAL BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİ
“Siz ne zaman çağırsanız biz geliriz” diyen Özgür Özel şunları söyledi; “Her şeyin ateş pahası olduğu bu zamanda Marmaris Belediyesi’nin halkımıza daha uygun fiyatla hizmete açacağı Abdi İpekçi Parkı Halk Kafe çok önemli bir hizmet. Marmaris’in sakinlerine, emeklilerine, emekçilerine, öğretmenlerimize, polisimize sahip çıkan sosyal belediyecilik anlayışından dolayı yürekten kutluyorum.” Kurdele kesiminin ardından Halk Kafe’yi ziyaret eden Genel Başkan Özgür Özel, burada çalışanlarla sohbet ederek kendisine ikram edilen yiyecekleri de tattı. 

20241013-154403.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141