• BIST 10862.14
  • Altın 3534.699
  • Dolar 36.6343
  • Euro 40.028
  • Muğla 10 °C
  • İzmir 12 °C
  • Aydın 13 °C
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 14 °C

Hepimizin Gazetesi Karya Haber Okuyucularıyla Buluştu

Hepimizin Gazetesi Karya Haber Okuyucularıyla Buluştu
Milas Belediyesi bünyesinde oluşturulan Karya Haber Gazetesi okuyucularıyla buluştu.

 

 

 

 

 

 

Milas Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar ve yeni projelerin ilçede yaşayan vatandaşlara duyurulması amacıyla çıkartılan gazetenin dağıtımı bugün Milas’ın dört bir noktasında gerçekleştirildi.

Milas Salı Pazarı’nda esnaf ve vatandaşlara dağıtılan gazete olumlu tepkiler aldı. Belediye tarafından yapılan çalışmalardan haberdar olmak anlamında böyle bir gazeteye Milas’ın ihtiyacı olduğunu belirten vatandaşlar, Milas Belediyesi’ne teşekkür etti.

“Heyecanlı ve Mutluyuz”

Milas’ın artık yepyeni ve dopdolu bir gazetesi var diyen Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, “Milas Belediyesi olarak yeni yayın organı Karya Haber gazetemizin ilk sayısını çıkartmış olmanın haklı heyecan ve mutluluğu içerisindeyiz. Karya Haber, uygarlıkların başkenti olan Milas’ımızın 132 mahallesinde yaşayan tüm yurttaşlarımızın okuyabileceği, kent haberlerini alabileceği ve Belediyemizce gerçekleştirilen projelerden haberdar olabileceği yepyeni bir yayın.” dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141