• BIST 9715.58
  • Altın 3684.797
  • Dolar 37.9744
  • Euro 40.9238
  • Muğla 9 °C
  • İzmir 13 °C
  • Aydın 16 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 9 °C

İKİNCİ DURAK BELDİBİ

İKİNCİ DURAK BELDİBİ
Marmaris Belediyesi Mahalle Buluşmaları devam ediyor.

İkincisi Beldibi Mahallesi’nde yapılan toplantıda Belediye Başkanı Acar Ünlü, mahalle sakinlerini öneri ve taleplerini dinledi.

Marmaris Belediyesi tarafından başlatılan “Mahalle Buluşmaları” kapsamında ikinci toplantı Beldibi Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Vatandaşların talep ve önerilerini doğrudan belediye yönetimiyle paylaşmasına olanak tanıyan buluşmaya, Belediye Başkanı Acar Ünlü, mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı.

SİZİ DİNLEMEK İÇİN BURADAYIZ

Buluşmada konuşan Belediye Başkanı Acar Ünlü, belediyenin mahalleler bazında sorunları yerinde tespit etmek, vatandaşların beklentilerini anlamak ve çözüm üretmek amacıyla bu toplantıları düzenlediğini belirterek, “Biz buraya çok kuvvetli geldik, çünkü sizleri dinlemek için buradayız. Mahallenizin ihtiyaçlarını, sizlerin taleplerini doğrudan sizlerden duymak bizim için çok önemli. Sorunları yerinde görmek, çözüm üretmek ve hizmetlerimizi halkımızın beklentileri doğrultusunda şekillendirmek istiyoruz” dedi.

BU BİR TAKIM OYUNU

Vatandaşların belediye ile iş birliği içinde olmasının önemine vurgu yapan Başkan Ünlü, “Bu şehir hepimizin ve burada herkesin söz hakkı var. Sizlerin görüşleri, talepleri ve önerileri bizim yol haritamızı belirleyen en önemli unsurlardan biri. Ancak unutmayalım ki belediye olarak biz ne kadar çalışırsak çalışalım, bu süreci sizlerle birlikte yürütmediğimiz sürece başarıya ulaşamayız. Hepimize iş düşüyor, çünkü bu bir takım oyunu. El ele verirsek, Marmaris’i hep birlikte daha güzel ve yaşanabilir bir kent haline getirebiliriz” ifadesini kullandı. Başkan Ünlü, semt pazarını da ziyaret ederek esnaflar ve alışveriş için gelen yurttaşlarla selamlaştı. 

BULUŞMALAR DEVAM EDECEK

Toplantıya yoğun ilgi gösteren mahalle sakinleri, altyapıdan sosyal hizmetlere, çevre düzenlemelerinden ulaşım konularına kadar birçok farklı konuda görüşlerini dile getirdi. Yapılan tüm öneriler ve talepler, ilgili birim müdürleri ve meclis üyeleri tarafından dikkatle not alındı. Mahalle Buluşmaları’nın önümüzdeki günlerde Marmaris’in farklı mahallelerinde devam edeceği belirtildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141