• BIST 9774.49
  • Altın 2817.367
  • Dolar 34.0942
  • Euro 37.9234
  • Muğla 18 °C
  • İzmir 22 °C
  • Aydın 21 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 19 °C

Karaosmanoğlu: “Başka Marmaris Yok Herkesten Destek Bekliyoruz"

Karaosmanoğlu: “Başka Marmaris Yok Herkesten Destek Bekliyoruz"
Marmaris Belediye Spor Kulübü'nün yeni başkanı Erdem Karaosmanoğlu, yönetim olarak gençlerin daha iyi şartlarda spor yapmaları için altyapı ve tesislerde yenilikler yapacaklarını belirtti.

Marmaris için gönül verdiklerini dile getiren Karaosmanoğlu, “ Başka Marmaris yok herkesin Marmaris’in en köklü spor kulübü için elini taşın altına koyması gerekiyor” dedi.

20240914-101150.jpg

Marmaris Belediye Spor Kulübü başkanı Erdem Karaosmanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri basın mensupları ile bir araya geldi. Toplantıya yönetim kurundan Naci Okan, Görkem İnan, Abdi Berger, İbrahim Tok, Özgün Mert Ünlütürk ve Özgecan Çetinkaya katıldı.

20240914-102934.jpg

Başkan Erdem Karaosmanoğlu, Marmaris Belediye Spor Kulübü olarak Marmaris’te gençlerin daha iyi şartlarda spor yapmalarını sağlayabilmek için altyapı ve tesislerde yenilikler yapacaklarını dikkat çekerek, kendileinin yönetim olarak elerlinden ne gerekiyorsa yapacaklarını ifade etti.

 

Başkan Karaosmanoğlu, “Marmaris sevdalıları, Marmaris’e gönül veren arkadaşlarımızla ekip arkadaşlarımızla, sizlerle beraber gençlerimizin spor yapmasını sağlamak için birlik ve beraberlik içinde burada bulunmaktayız. Biz Belediyespor kulübü olarak adımız geçse de biz sonuçta bir dernek bir kulübüz. Biz burada elimizden geldiğince kendi sportif faaliyetlerimizi gençler için yarışmacı takımlar içinde çalışmalar yapmak istiyoruz. Ama tabii ki buralarda yarışmacı takımların maliyetleri oluyor. Bu maliyetler her kulüpte olduğu gibi büyük kulüpleri de, amatör kulüpleri de zorluyor. O yüzden bizim hedefimiz, gençlerin daha iyi spor yapabilecekleri futbol sahaları, basket sahaları, voleybol sahaları, tenis sahaları gibi altyapılara destek vermek. Gençlerimizin spor yapacağı sahalarımızı tesis ederek onları futbol, basketbol, voleybol, tenis ve diğer deniz branşlarında spor yaptırabilmek olacaktır.

20240914-112004-001.jpg

Marmaris İçin Gönül Verdik

Biz bu kulübün birliğini sağlayabilmek için çok uğraştık. Bir önceki başkanımız Hasan Yaylalı başkanımıza buradan teşekkür etmek istiyorum. Onun da emekleri çoktur. Ondan aldığımız bayrağı da bizler daha iyi bir yere götürmek istiyoruz. Marmaris için gönül verdik. Ben Marmaris’te doğmadım ama burada yaşıyorum, buranın ekmeğini yedim. Burada üzerimize düşen görev neyse onu yapmak için bu görevi arkadaşlarımızla birlikte talip olduk. Yoksa biz de gidebilirdik ya da ilgilenmeye bilirdik. Ama bizler kendimizi bu iş için gençler için ya da Marmaris’e kendimizi borçlu hissettiğimiz için elimizden gelenin en iyisini yapmaya karar verdik. Burada bulunan yönetim kurulu arkadaşlarıma da bu konuda destekleri için de teşekkür ediyorum. 

 

 

2024-25 eğitim öğretim yılının başlamasından dolayı da öğrencilere başarılar dileyen başkan Karaosmanoğlu, yeni eğitim öğretim yılının ülkemiz için huzurlu ve sağlıklı geçmesi temennisinde bulundu.

 

Karaosmanoğlu, Marmaris’i hep birlikte sahip çıkılması gerektiğini dikkat çekerek, “Marmaris güzel olursa, iyi anılırsa hepimiz sayesinde olacak. Bu nedenle hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız. Sen ben değil bir olmalıyız. İkilemlik yaratmamalıyız. Bizim kulüp olarak herkese kapımız açık. Tüm spor kulüplerine elimizden geldiğince de tesisler anlamında ya da diğer branşlar anlamında elimizden geldiğince destek vermeye çalışacağız.

 

 

Acar Ünlü başkanımızın da en büyük hedefi tesisleri en iyi konuma getirmek ve gençlere en iyi sporu yaptırabilmek. Tabii ki siz de biliyorsunuz belediyenin büyük bir borçu var. Bu nedenle belediye spor kulüplerine çok bir kaynak akıtamıyor. Bunun yanında sponsorlar artık eskisi gibi kulüpleri desteklemiyor. Günümüzde herkes için para kazanmak zor bir zaman haline geldi. O yüzden biz kendi bütçemizle, kendi ekip arkadaşlarımıza bu işin altından kalkmak için bu işlere soyunduk. Biz herkesten de destek bekliyoruz ama az ama çok sonuçta tek kişiyle olmuyor. Bu bir kişinin kulübü değil Marmaris’in kulübü. Biz Marmaris için elimizden gelen en iyisini yapmak için gece gündüz arkadaşlarımızla, hocalarımızla, yöneticilerimizle, idari personel arkadaşlarımızla en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Emin olun sabah sekizden gece 23’lere kadar arkadaşlarımız fedakarlık yapıyor. Amacımız çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan ya da farklı şeylerden kurtarmak onları sporla tanıştırmak istiyoruz. Bu nedenle kulübümüze destek çıkılmasını, sahip çıkılmasını istiyoruz. Sonuçta burası Marmaris’in en büyük kulübü. Bu kulüp çatısında hep birlikte başaracağız.

 

Karaosmanoğlu: Bütün Kulüpleri Birleşmesinden Yanayım

Marmaris’te faaliyet gösteren bir diğer kulüp olan Marmaris Gençlik Spor Kulübü ile birleşmelerin gündeme gelmesi üzerine soruyu da değerlendiren Başkan Erdem Karaosmanoğlu, “ Daha önce Hasan Yaylalı başkanımız zamanında bir ön görüşme olmuştu. Ancak bu konuda ilerleme kaydedilemedi. İlerleyen zamanlarda ben birleşmesinden yanayım. Keşke bütün kulüpler Marmaris Belediyesi Spor Kulübü altında birleşebilse. Böylece hep birlikte bu işi yürütürüz. Bu herkes içinde daha iyi olacaktır” şeklinde konuştu.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141