• BIST 9685.49
  • Altın 2821.456
  • Dolar 33.9532
  • Euro 37.6774
  • Muğla 15 °C
  • İzmir 19 °C
  • Aydın 17 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Marmaris’te CHP Gençlik Kolları Başkanlığına Avukat Haydar Aydın Seçildi

Marmaris’te CHP Gençlik Kolları Başkanlığına Avukat Haydar Aydın Seçildi
Haber: Temel Irmak

CHP Marmaris İlçe Gençlik Kolları 17. Olağan Kongresi Armutalan Kültür Merkezinde tek adaylı kongre, saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunması ile başladı. Divan kurulu başkanlığına Parti Meclisi Üyesi Mehmet Alkın Denizaslanı seçilmesiyle devam eden kongrede katılanlara hitap eden Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanı Reha Ulugergerli, kendisini bu kutsal göreve layık görenlere ve bu yolda kendisini destekleyenlere teşekkür ederek başkanlığına veda etti.

20240831-135603.jpg

Kongreye, CHP’nin yerel ve bölgesel temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda partili ve gençlik kolları üyesinin yanı sıra Parti Meclisi Üyesi Mehmet Alkın Denizaslanı, Belediye Başkanı Acar Ünlü, İlçe başkanı Av. Ömer Bozdemir, Belediye Meclis Üyeleri İlkay Şimşek, Kemal Açar, Ahmet Özdemir, Tunç Telli, CHP Marmaris Kadın Kolları Başkanı Sevgi Özer Çevik, Gençlik Kolları eski Başkanı Ali Arlı, Kent Konseyi Başkanı Hakan Öner, Marmaris Belediyesi Gençlik Spor Kulübü yönetim kurulu üyesi İbrahim Tok, Marmaris Pir Sultan Abdal Kültür Derneği eski Başkanı İlyas Toprak ve Gazeteci Mustafa Yavuz katıldı. 

20240831-134035.jpg

Armutalan Kültür Merkezinde bugün düzenlenen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Kongresi, coşkulu anlara sahne oldu. 20240831-140229.jpgYapılan seçimlerde, genç ve dinamik bir isim olan Avukat Haydar Aydın, CHP Marmaris Gençlik Kolları’nın yeni başkanı olarak göreve getirildi. Yoğun bir katılımın olduğu kongrede gençlik kolları üyeleri, Aydın’a büyük destek gösterdi.

20240831-135715.jpg

Kongrede söz alan birçok konuşmacı, CHP’nin gençliğe verdiği önemin altını çizdi ve Haydar Aydın’ın bu önemli görevi üstlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

CHP Parti Meclisi Üyesi Mehmet Alkın Denizaslanı, Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, CHP Marmaris İlçe başkanı Av. Ömer Bozdemir, Ali Arlı, Reha Gergerlioğlu birer konuşma yaptı.

20240831-133812.jpg

Haydar Aydın: Marmaris’te partimizin bayrağını en yukarılara taşıyacağız

20240831-143837.jpg

Kongrede konuşma yapan Haydar Aydın, gençlerin siyasetteki yerini güçlendirmek için çalışacaklarını ifade etti. Aydın, “Atatürk’ün izinde, laik ve demokratik bir Türkiye için mücadele eden bir gençlik yaratmayı hedefliyoruz. Gençlerin enerjisi ve dinamizmi ile Marmaris’te CHP bayrağını en yukarılara taşıyacağız” dedi. Ayrıca gençlerin sorunlarına çözüm bulmak, eğitim, istihdam ve sosyal haklar konusunda gençlerin taleplerini dile getirmek için çeşitli projeler yürüteceklerini de belirtti.

20240831-143201.jpg

 

Reha Ulugergerli’ye Teşekkür

 

Haydar Aydın, görevi devraldığı önceki başkan Reha Ulugergerli’ye de teşekkür ederek, “Reha Ulugergerli, Marmaris gençliği için büyük bir emek verdi ve bayrağı devralırken onun bıraktığı yerden daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız” dedi. Ulugergerli de kongrede yaptığı konuşmada, yeni başkan Haydar Aydın’a başarılar dileyerek, gençlerin her zaman yanında olduğunu vurguladı.

 

CHP Marmaris’ten Gençlere Mesaj: Geleceği Birlikte İnşa Edelim

 

 

CHP Marmaris teşkilatı, kongre sonunda yaptığı açıklamada gençlerin siyasete olan ilgisinin artmasının sevindirici olduğunu belirtti. Açıklamada, “Gençler geleceğimizin teminatıdır ve biz CHP olarak gençlerin yanında olmaya, onların sorunlarına çözüm üretmeye devam edeceğiz. Haydar Aydın’ın başkanlığında Marmaris’te daha güçlü ve aktif bir gençlik kolu ile yolumuza devam edeceğiz” denildi.

 

Yeni Dönem İçin Umutlu Mesajlar

 

Kongre sonunda partililer ve gençler, yeni başkan Haydar Aydın’a tebriklerini ileterek destek mesajları verdiler. Haydar Aydın’ın gençlik kollarına getirdiği yeni enerji ve dinamizmle CHP’nin Marmaris’te daha da güçleneceğine inanılıyor.

 

Marmaris’teki bu heyecan verici gelişmeler, CHP’nin gençleri nasıl daha fazla sürece dahil etmeyi hedeflediğinin bir göstergesi. Yeni başkan Haydar Aydın’ın liderliğinde Marmaris CHP Gençlik Kolu, gençlerin sesi olmaya ve geleceğe umutla bakmaya devam edecek.

 

Haydar Aydın Kimdir?

Haydar Aydın, Marmaris doğumlu genç bir avukat. Eğitimini Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamladıktan sonra Marmaris’e dönen Aydın, burada aktif bir şekilde avukatlık mesleğini sürdürmekte ve aynı zamanda çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yer almaktadır. Genç yaşına rağmen siyasete olan ilgisi ve sosyal sorumluluk projelerine olan katkılarıyla tanınan Aydın, CHP’nin gençlik kollarında da çeşitli görevlerde bulunmuştur.

Avukat Haydar Aydın başkanlığında seçilen CHP Marmaris İlçe Gençlik Kolu Yönetim Kurulu; “İzel Soluk, Mehmet Cenk Halıcı, Mısra Sevdan, Ozan Balta, Deren Turhan, Ömerhan Kaptanoğlu, Melis Tuğrul, Doğukan Çalışkan, Alpay İlhan, Ertuğrul Ozangüç, Selahattin Orbay, Yasin Ergün, Yalçın Aşır Akyüz, Mine İlgün, Tolga Çalışkan, Gül Caner, Yusuf Mert İncedal, Özge Parlak, Tuğrul Çelik Yaraş ve İlkin Yankı Çelik’ten oluştu.

 #ChpMarmaris #30Ağustos #Zafer #Marmaris #Gençlik #GaziMustafaKemalAtatürk #ömerbozdemir #zekicanbalcı #gizemözcan #acarünlü #chp

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141