• BIST 10862.14
  • Altın 3535.467
  • Dolar 36.6222
  • Euro 40.0123
  • Muğla 15 °C
  • İzmir 17 °C
  • Aydın 18 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 18 °C

Mehmet Ayyıldız'dan, Esnafa Büyük Müjde

Mehmet Ayyıldız'dan, Esnafa Büyük Müjde
Marmaris Ahiler Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Ayyıldız, esnaf ve sanatkârlara yönelik kredi imkanlarının genişletildiğini duyurdu.

Yapılan yeni düzenlemeyle birlikte, esnafın finansmana erişimini kolaylaştırmak amacıyla şahıs kredisi üst limiti 1 milyon TL’ye, ticari araç kredisi üst limiti ise 2,5 milyon TL’ye çıkarıldı.

 
Başkan Mehmet Ayyıldız, yapılan düzenlemenin esnaf ve sanatkârlara önemli bir finansal destek sağlayacağını belirterek, bu kararın Marmaris’teki işletmelerin büyümesine katkı sunacağını ifade etti. Ayyıldız, “Bölgedeki küçük ve orta ölçekli işletmelerin finansal ihtiyaçlarını karşılamak için kredi limitlerinde önemli bir artış yapıldı. Bu düzenleme, esnafımızın işlerini büyütmesi, yeni yatırımlar yapması ve ticari faaliyetlerini sürdürebilmesi açısından büyük bir avantaj sağlayacak” dedi. 

Ekonomiye Katkı Sağlayacak 

Kooperatif olarak esnafın her zaman yanında olduklarını vurgulayan Ayyıldız, "Marmaris ekonomisinin can damarı olan esnaf ve sanatkârlarımızın finansal olarak desteklenmesi, sadece bireysel işletmelerin değil, bölge ekonomisinin de güçlenmesine katkı sağlayacaktır. Yeni kredi limitleriyle birlikte esnafımızın işlerini büyütmesi, istihdam yaratması ve ekonomik hareketliliği artırması hedefleniyor" ifadelerini kullandı. 

Ayyıldız, özellikle ticari araç kredisi limitinin 2,5 milyon TL’ye çıkarılmasının, taşımacılık ve lojistik sektöründeki esnafa büyük avantaj sağlayacağını belirtti. Araç yenileme ihtiyacı olan işletmelerin bu fırsattan faydalanarak işlerini daha verimli hale getirebileceğini söyledi. 

Başvurular Başladı 

Yeni kredi limitlerinden yararlanmak isteyen esnaf ve sanatkârlar, Marmaris Ahiler Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ne başvuruda bulunabilecek. Başkan Ayyıldız, başvuru süreçleri hakkında detaylı bilgi almak isteyenlerin kooperatifin iletişim kanallarını kullanarak destek alabileceğini belirtti. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141