Gündem Gazetesi

Ağır taşıt geçişi köprü kapatacak

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde güvenlik nedeniyle ağır tonajlı taşıtlara geçişin yasak olduğu köprü, kural ihlalleri nedeniyle araç trafiğine tamamen kapatılacak

08 Kasım 2013 Cuma 12:38

Ağır taşıt geçişi köprü kapatacak

Denizli İl Özel İdaresi, Sarayköy ilçesinde güvenlik nedeniyle ağır tonajlı taşıtlara geçişin yasak olduğu Tosunlar Köprüsü'nü, kural ihlalleri nedeniyle araç trafiğine tamamen kapatma kararı aldı.

Denizli İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sarayköy ile Buldan ilçeleri arasındaki bağlantı yolunda bulunan Tosunlar Köprüsü'nün, yeterli taşıyıcı kapasiteye sahip olmaması nedeniyle ağır tonajlı taşıtların geçişine yasak olduğunu hatırlattı.

Bu durumu da köprünün her iki tarafına yerleştirilen "can ve mal güvenliği açısından ağır taşıtların bu köprüden geçmesi tehlikeli ve yasaktır" yazılı levhalarla ilan ettiklerini ancak buna uyulmadığını gözlemlediklerini ifade eden Gürlesin, "Köprünün Buldan Kavşağının da bitmesiyle kapatılmasını gündemimimize aldık. Köprünün çürük raporundan dolayı insanların hayatını tehlikeye atmamak açısından burayı beton bloklarla trafiğe kapatacağız" dedi.

Muhabir: Sistem
Yayınlayan: Ufuk Kırabalı

Kaynak: Haber Kaynağı
Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER