Gündem Gazetesi

Ali Sümenoğlu: Yeniden Refah olarak bütün değerlerimize sahip çıkacağız

Yeniden Refah Partisi Marmaris İlçe Başkanı Ali Sümenoğlu, Muğla ve Marmaris'te yanan ormanlar hakkında bir basın açıklaması yaptı.

20 Ekim 2024 Pazar 12:00

Ali Sümenoğlu: Yeniden Refah olarak bütün değerlerimize sahip çıkacağız

Yeniden Refah Partisi Marmaris İlçe Başkanı Ali Sümenoğlu: "Halkımıza söz veriyoruz Yeniden Refah bütün değerlerimize sahip çıkacak talan edilmesine izin vermecek, yeşil alanlarımızın sayısını artıracak ve muhafaza edecektir."

Başkan Sömenoğlu: "Muğlamızda her yıl binlerce hektar orman alanı yangınlarla kül oluyor, son günlerde meydana gelen orman yangınları yeşil alanlarımızı milli mirasımızı kül etmiştir, birden fazla alanda meydana gelen orman yangınının sebebi ihmalsizliklermidir ? İnsan dahli varmıdır ? Türkiyenin en güzel coğrafyasının sahipsiz görüntü sergilemesi bizleri derinden üzüyor ve mevcut iktidar sahiplerine soruyoruz, Neden hala orman yangınlarını söndürmekte yetersizsiniz ? Ormanlarımız ranta imara kurbanmı edilecek ? Yeniden Refah partisi olarak hem mevcut iktidarın hemde yerel yöneticelerin bu konudaki yaptıklarının takipçisi olacağız, asla milli mirasımız olan ormanlarımızın talan edilmesine izin vermeyeceğiz.

Halkımıza söz veriyoruz Yeniden Refah bütün değerlerimize sahip çıkacak talan edilmesine izin vermecek, yeşil alanlarımızın sayısını artıracak ve muhafaza edecektir." Dedi. 

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER