Gündem Gazetesi

BANU CENGİZ YÜKSELMEYE DEVAM EDİYOR

Genç ve güzel sinema ve dizi oyuncusu Banu Cengiz, çocukluğundan beri hayallerini süsleyen oyunculukta hedefine emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

23 Ekim 2024 Çarşamba 20:26

BANU CENGİZ YÜKSELMEYE DEVAM EDİYOR

Lise döneminde oyunculuk ile ilgilenmeye başlayarak kamera önü oyunculuk, diksiyon ve sahne sanatları eğitimleri alan güzel oyuncu Banu Cengiz ayrıca dans, müzik ve binicilik gibi alanlarda eğitimler almaya devam ediyor.

banu-cengiz-2.jpeg

Sinema sektörüne 2024 yılında “Sevmek Yüzünden” filminde canlandırdığı “Mine” karakteriyle başladı. Son olarak ise Kanal D'nin “Arka Sokaklar” dizisinde Nazlı karakterine hayat verdi. banu-cebgiz-3.jpegBaşarılı oyunculuğuyla olduğu kadar büyülü güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran güzel oyuncu “Setlerde olmak, karakterlere hayat verip onlarla bir bütün olmak benim için çocukluk hayaliydi. “Sevmek Yüzünden” ile başlayan bu yolculuk, bana oyunculuğumu geliştirmek için büyük bir fırsat sundu.banu-cengiz-002.jpegHemen arkasından “Arka Sokaklar” gibi çok sevilen ve kalıcı bir dizide yer almak hem heyecan verici hem de büyük bir şanstı benim için. Daha büyük adımlar atarak bu yolda hayallerimi gerçekleştirmeye ve her geçen gün daha çok çalışarak kendimi geliştirmeye devam edeceğim" diye konuştu.

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER