Gündem Gazetesi

Çağatay Kirit: ‘’Hem Oyunculukta Hem Modellikte Kendimin En İyi Versiyonu Olacağım’’

İzmir'in deneyimli mankenlerinden Çağatay Kirit modellikteki başarısını şimdilerde oyunculukta göstermek için çalışmalarına devam ediyor. 

21 Ağustos 2024 Çarşamba 08:44

Çağatay Kirit: ‘’Hem Oyunculukta Hem Modellikte Kendimin En İyi Versiyonu Olacağım’’

Oyunculukta sınırsız olduğunu ve her rolü oynamak istediğini belirten model  "Rolüm neyi gerektiriyorsa en iyisi olmak için elimden geleni yaparım’’dedi.

cagatay-kirit.jpg

Basın danışmanlığını Alper Ergez’in üstlendiği genç model bugüne kadar dönemin en çok izlenilen sinema filmi Mucize 2 Aşk’ta ,‘’Arayış’’ dizisinde ve Now tv yeni dizilerinden "Kötü Kan" da yardimci oyuncu olarak yer aldi.

cagatay-kirit-1.jpg

Oyuncu koçlarından özel eğitim alarak kendisini bu alanda daha çok geliştirmek istediğini belirten Kirit sektörde iddialı olduğunun sinyallerinide veriyor. 

cagatay-kirit-3.jpg

Küçüklükten beri model olmak istediğini belirten genç model ‘’Eskiden zayıftım. Bu nedenle bir an önce spora başlamaya karar verdim. bu durum hayatımın dönüm noktası oldu diyebilirim’’ dedi.

Yaklaşık  1 yıl sonra bir salondan yardımcı antrenörlük teklifi alan genç model  sonrasında   İzmir'de ‘’Two Cowboys Model Akademi’’ de modellik eğitimlerine başladı. Eğitim sonunda ‘’Two Cowboys’’ model akademisinin düzenlemiş olduğu ‘’Runway Show Defile’’sinde yer aldı ve  sonrasında İstanbul’da 2023 de Miss & Mr. Fashion Tv yarışmasına katıldı.

Şuanda diksiyon eğitimi ,oyunculuk ve modellik eğitimlerine devam eden Kirit ‘’Vücuduma, yüzüme çok güveniyorum. Bir çok eğitim alıyorum. Hem oyunculukta hem modellikte kendimin en iyi versiyonu olacağım’’ dedi.

Röportaj-Yazar/Basın Danışmanı

ALPER ERGEZ PR

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER