Gündem Gazetesi

CHP Muğla da yoklama istifaları

Muğla İl Yönetim Kurulu’nun 13 üyesi ve İl Başkanı Mustafa Öztürk son gelişmeler üzerine tepki olarak istifa etti.

07 Kasım 2013 Perşembe 17:23

CHP Muğla da yoklama istifaları

Muğla İl Yönetim Kurulu’nun 13 üyesi ve İl Başkanı Mustafa Öztürk son gelişmeler üzerine tepki olarak  istifa etti.

CHP Parti Meclisi’nin Muğla Büyükşehir, Fethiye ve Datça ‘da yerel seçimler için sandık kurma yerine, kamuoyu yoklaması kararı alma ihtimaline karşı, tepki olarak 13 İl Yönetim Kurulu üyesi istifalarını İl Başkanı Mustafa Öztürk’e verdiler.

İL BAŞKANI DA İSTİFA ETTİ

İstifalarını başkana sunan İl Yönetim Kurulu’nun ardından, başkan Mustafa Öztürk te kendi istifa dilekçesi ile birlikte, toplu olarak istifaları CHP Genel Merkezi’ne geçti. İki gündür süren belirsizlik ve Muğla’nın ULA, MENTEŞE ve DALAMAN ilçelerinde 24 Kasım Pazar günü Belediye Başkan Adaylarını seçmek için, üye bazında önşeçim  sandığı kurma kararı  alınmasına rağmen, Muğla Büyükşehir, Fethiye ve Datça  ile ilgili kararın açıklanmaması,  “kamuoyu yoklaması” kararı çıkabilir ihtimalini güçlendirmişti.

Aldığımız duyumlara göre de, yine Muğla CHP Kadın Kolları da, yarın toplanarak, benzeri bir tavırla,istifa ile tepkilerini gösterebilirler.

İstifa eden yönetim kurulu üyeleri içinde Sadettin Ünsal, Mehmet Kara, Berkay Topuz, Utku Yılmaz, Münevver Başaran, Aslı Öztürk, Ali Alper, Alper Özlük, Gülgün Keyf, Osman Başaran, Kerem Doğu ve Fahri Çankaya’nın olduğu öne sürüldü.

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER