Gündem Gazetesi

Cumhur ittifakı: Acar Ünlü masal anlatmaya devam ediyor!

Haber Merkezi

14 Ağustos 2024 Çarşamba 00:03

Cumhur ittifakı: Acar Ünlü masal anlatmaya devam ediyor!

31 Mart yerel seçimlerinin ardından geçen 5 aylık süreci değerlendirmek amacıyla Muğla’nın Marmaris ilçesinde kahvaltıda buluşan Cumhur İttifakı, CHP’ye yüklenerek, “Marmaris Belediyesi, 4 aylık görev sürecinde daha da geriye gitti” denildi.

Marmaris'te kahvaltıda buluşan Cumhur İttifakı üyeleri kahvaltıda bir araya gelerek 31 Mart yerel seçimlerinin ardından geçen 5 aylık süreci değerlendirdi. Yapılan açıklamalarda CHP sert bir dille eleştirilirken, “Marmaris Belediyesi, 4 aylık görev sürecinde daha da geriye gitti” ifadelerine yer verildi.

Basına açık kahvaltıda MHP Marmaris İlçe Başkanı Onur Ünver, “Bu masalın kahramanı Marmaris belediyesi 31 Mart öncesinde seçim meydanlarında kazanan Marmaris olacak diyerek bir takım vaatlerde bulundu. Geçtiğimiz dört aylık süre zarfında durum daha da kötüye gitmiştir. Görün odur ki daha da kötü olacak gibi görünüyor” dedi.

Belediyenin borcunu melekler ödesin...

Ünver, açıklamasının devamında, “ Belediyemizin borcu omzundaki melekler tarafından ödeyeceği vaat edilmişti. Şimdi buradan soruyoruz. Dün itibariyle belediye başkanımız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na bir ziyaret gerçekleştirdi. Malum kamuoyunda da gerek de sosyal medyada paylaşıldı. Bu ziyarette söz verilen borç ödemeleri alındı mı? Yoksa çay kahve içip nasıl masal anlattık diye konuşuldu mu? Belediyemize ait taşınmazların Cumhuriyet Halk Partili kendi belediyenin borçlarını ödemek için satışa çıkarılması konusunda bir önceki meclis toplantısında Cumhur İttifakı'na mensup dokuz kişilik belediye meclis üyelerimiz ret oyu kullanarak bu satışa engel olmaya çalışmışlardır” diye konuştu.

Ünver: masalların hiçbiri gerçek olmadı

“Tüm Marmaris halkı bilmelidir ki seçimden önce borçlara kaynak üreteceğiz diyerek örneğin otobüs terminalinin işletilmesi, örneğin yat limanının işletilmesi, büyükşehirden alınarak Marmaris Belediyesi'ne verileceği masalını duymuştuk” diyen Onur Ünver’in açıklamasının devamı şöyle: “Sonuç itibariyle bu masalların hiçbiri gerçek olmadı. Marmaris Belediyesi masal anlatmaktan ziyade seçim boyunca veya seçimden sonra bu borçlara kaynak üretmek yerine en kolay yol olarak Marmaris'in mallarını satmayı tercih etmiştir. Marmaris Belediye'mizde çalışan emekçi, işçi kardeşlerimizi altı ayda bir yapılan zam yapılmamıştır ve maaşlar gününde yatmamaktadır. Bu da seçim öncesi işçi kardeşlerimize anlatılan masallardan biriydi. Hükümeti büyükşehir olanlar hükümetin gerçek sahibinin yanına gittiğinde maalesef attığı her adımın resmini paylaşırken Cumhurbaşkanımız ile resim paylaşmaktan kaçınmıştır.”

Yapılan bu seçimde delegasyonun oy kullanmasıyla başkanın seçildiğini de sözlerine ekleyen Ünver, “Kent konseyi bildiğiniz üzere şehrin sorunlarını çözmek için ortak akılla katkı sağlayan bir yapıdır. Kent konseyi seçimlerinde delegasyonu etkilemek adına Marmaris'in sorunlarını çözmek yerine bir takım ayak oyunları ile delegasyonu etki altına almayı çalıştılar. Bu etki altına almayı çalışanlar gene o masalın kahramanlarıdır. Bizler Cumhur İttifakı, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi olarak görevimiz Marmaris ve Marmaris'in menfaatlerini her ortamda dile getirmek ve korumaktır” dedi.

Ceyhun Gökmen: Acar Ünlü Cumburbaşkanımızla fotografı neden yayınlamadı

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen de konuşmasında, “Sayın Acar Ünlü Cumhurbaşkanımızı ziyarete ve bayramlaşmaya geldi. Bu konuda çok mutlu olduk. Çünkü kendisi ‘Bizim hükümetimiz Büyükşehir Belediyesidir, biz başka hükümet tanımayız’ gibi cümleler kuran bir kişiyken olgunluk göstererek Cumhurbaşkanımızı bayramda Okluk'ta ziyarete geldi. Bu bizi mutlu etti ama bunu sosyal medyada paylaşmadı. Bu bizi gerçekten üzdü. Bu anlamda yapıcı bir adım atmak anlamında Sayın Acar Ünlü'den ricamız bayramlaşmaya geldiğinde bunu sosyal medyada her şeyi paylaşıyorken bunu da paylaşmasını rica ediyoruz. Paylaşırsa biz de bu çok mutlu oluruz. Bu yapıcı, olgun bir adımdır” dedi.

Gökmen: Marmaris'in arıtması yenilensin.

Gökmen’in açıklamasının devamı şöyle: “Çünkü bizim gönlümüzden geçen şey şu. Vakti zamanında Ahmet Aras Bodrum Belediye Başkanı iken Torba Mahallesi'nin altyapısı yenilendi. Bu nasıl gerçekleşti? Hükümet ve belediyenin ortak çabasıyla gerçekleşti. Nasıl oldu? Ahmet Aras, o zamanın ve şu anda bakan olan Mehmet Ersoy ve Osman Gürün bir protokol imzaladılar. Ve bu protokol vesilesiyle de Torba Mahallesi'nin gerçekten hizmete doydu. Aynısının Marmaris'e de olmaması için hiçbir sebep yok. Acar’ın yapıcı bir tutum sergilemesi, Okluk’a gelmesi iyi bir adım. Ama bunun devamını getirmesini isteriz. Deriz ki mesela Marmaris'in arıtması yenilensin.”

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER