Gündem Gazetesi

Henbol: 2. Lig

06 Kasım 2013 Çarşamba 12:43

Henbol: 2. Lig

Henbol: 2. Lig

- Nazilli Belediyespor, hafta sonu sahasında oynayacağı Muğla Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı

(Fotoğraflı)

AYDIN(AA) - Türkiye Hentbol Erkekler 2. Lig A Grubu'nda mücadele eden ve ilk maçında Antalya deplasmanında 33-27 mağlup olan Nazilli Belediyespor, hafta sonu sahasında oynayacağı Muğla Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı.

Nazilli Belediyespor Hentbol Antrenörü Lokman Akaya, geçen yıl verilen aranın ardından bu sene de ilçeyi ulusal ölçekte salon sporlarında temsil etmeye çalışacaklarını belirterek "Sporcularımızın tamamı Nazilli'den yetişen çocuklar. Belediye başkanımızın maddi ve manevi destekleriyle bu sporu ilçemizde yaşatmak istiyoruz. Bazı illerde dahi olmayan bu imkanları ilçemizde yaşatmayı başarabildiğimiz için mutluyuz. Bu bizim için, hentbol için ve spor adına da mutluluk verici bir şey. Tabii bu sene her sene olduğu gibi takımımızdan ayrılmak zorunda olan çocuklar oldu. Bir kısmı üniversiteyi kazanıp gitti, bir kısmı ise iş ve yer değişikliği nedeniyle ayrıldı. Yeni arkadaşlar yetiştirmek suretiyle takımı çok istediğimiz gibi olmasa da belli bir seviyeye getirdik" diye konuştu.

İlk maçtaki yenilgiyi önemsemediklerini ifade eden Akaya, "Lig uzun bir maraton ve biz de önümüzdeki karşılaşmalara bakıyoruz. Hafta sonu kendi sahamızda Muğla ile ardından Aydın PTT ve Gebze takımlarıyla oynayacağız. Çocuklarımızın tamamı aynı zamanda bir işte çalışan sporculardan oluşuyor. İşlerinden artan kalan zamanlarında bu sporu devam ettirmeye çalışıyorlar. Hedefimiz centilmence maçlarımızı oynamak" dedi.

Muhabir: Suat Deniz
Yayınlayan: Nevbahar Kabaklı

Kaynak: Haber Kaynağı
Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER