Gündem Gazetesi

Kadem Mete'den Ak Parti Kuruluş Yıldönümü mesajı

Ak Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete, AK Parti'nin 23'üncü Kuruluş Yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

14 Ağustos 2024 Çarşamba 10:41

Kadem Mete'den Ak Parti Kuruluş Yıldönümü mesajı

Mete: "AK Parti; gayesi, millete hizmetten, kimsesizlere kimse olmaktan, haklı davasını haykırmaktan başka bir şey olmayan, gizli hesaplar peşinde koşmayan; samimi, fedakar ve çalışkan bir ekibin ve tüm dünyaya örnek bir liderin gayretleri ile bundan tam 23 yıl önce kuruldu. 

Kuruluşundan kısa bir süre sonra ve dünyada eşine az rastlanır bir şekilde, aziz milletimizin takdiri ile girdiği ilk seçimden zaferle çıktı.

Bugün bir avuç fedakâr insanın kurduğu Partimiz, sadece ülkemizde değil tüm dünyada milyonlarca insanın umudu olmuş ve yine milyonlarca insanın sevgisine mazhar olmuştur.

Bizler AK Parti olarak beceremezler giderler diyenlere, yolumuza engeller çıkaranlara, darbelere, oyunlara ve kalkışmalara rağmen asla ve asla pes etmedik. Ne zaman üzerimize gelseler milletimize sığındık. Yılmadan, yıkılmadan arkamızda eserler bıraka bıraka bugünlere geldik.

Çünkü AK Parti demek, çalışmak demekti.

AK Parti demek ,vefa demekti.

AK Parti demek, durmadan yorulmadan yola devam diyebilmekti.

AK Parti demek, milletin ta kendisi demekti.

Cumhuriyeti’mizin 100. Yılını geride bırakırken adeta devrim denilebilecek onca işler başardık.

Yapılamaz denilen onca hizmeti yaparken, bin yıl sürecek denilen kara lekeleri ortadan kaldırırken hep birlikteydik. Ülkemizin geleceği bugün dünden daha aydınlıksa bu aziz milletimizin desteği ve AK Parti’mizin politikaları neticesindedir. 

Ülkemizin her köşesinde hizmet mührünü vuran, 

Yerli Otomobilimizi meydanlara çıkaran ,

Kendi İHA VE SİHA’LARIMIZI yapan ,

Milli Tankımızı, Helikopterimizi,

Doğalgaz keşiflerini, barajları, Nükleer santralleri,

Marmara’yı, Şehir Hastanelerini,

Ücretsiz ders kitaplarını, 

Öğrenci yurtlarını, spor salonlarını kısacası geçmişte hayal olan ve bugün belki de farkında olmadığımız binlerce eseri kazandıran AK Parti’dir. 

Ne mutlu AK Parti ile yol yürüyenlere. Ne mutlu bu kervanın yüküne omuz verenlere. Ne mutlu Recep Tayyip Erdoğan ile dava arkadaşı olanlara. Partimizin 23. Kuruluş yıldönümü kutlu olsun.' Dedi.

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER