Gündem Gazetesi

Manisa'dan kısa kısa

Manisa Kadın Girişimciler İcra Komitesi üyeleri Kasım ayı toplantısını Alaşehir'de gerçekleştirdi

15 Kasım 2013 Cuma 14:23

Manisa'dan kısa kısa

TOBB Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri, kasım ayı olağan toplantısını Alaşehir'de yaptı.

Kadın Girişimciler, Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan'ın yanı sıra Kaymakam Kemal İnan ile Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban'ı da ziyaret etti.

Burada konuşan Manisa Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Nilgün Aksoy, amaçlarının kadınları iş hayatında daha aktif hale getirmek olduğunu söyledi.

- Parka, Fatih Sultan Mehmet heykeli

Manisa Belediyesi tarafından Fatih Parkı içinde yapılacak yenileme çalışmasının ardından Fatih Sultan Mehmet'in heykeli dikilecek.

Belediye Başkan Ergün, Fatih Parkı'nın 3.derece arkeolojik sit alanı olduğunu, bu nedenle parkta kazı yapılmadan ve dokuyu bozmadan çalışma yürüttüklerini söyledi.

Fatih Parkı için düşünülen ve yaklaşık 1 sene önce hazırlatılan heykel Fatih Sultan Mehmet'e benzemediği gerekçesiyle yerleştirilememişti.

- Gördes'te kan bağışı

Manisa Kızılay Kan Merkezi işbirliğinde Gördes Şehit Makbule Hanım meydanında kan bağışı kampanyası gerçekleştirildi.

Vatandaşların kan vererek destek olduklarını kaydeden Kızılay Kan Merkezi doktorlarından Necmettin Dönmez, toplam 114 ünite kan topladıklarını söyledi.

Bağışlanacak kan ile birçok hayatın kurtarılacağını ifade eden Dönmez, Manisa ve ilçelerinin bu tür sağlık konuları hakkında ciddi şekilde bilinçlendiğini kaydetti.

Muhabir: Sistem
Yayınlayan: Mehmet Yılmaz Güldaş

Kaynak: Haber Kaynağı
Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER