Gündem Gazetesi

Marmaris Belediye Spor’dan 7 Transfer

Bu sezon Süper Amatör Küme B grubunda mücadele edecek olan Marmaris Belediye Spor, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Marmaris Belediye Spor transfer çalışmaları kapsamında 7 oyuncuyla sözleşme imzaladı.

01 Ekim 2024 Salı 16:28

Marmaris Belediye Spor’dan 7 Transfer

Muğla Süper Amatör Küme B Grubu maçları 19 Ekim Cumartesi günü başlıyor. Marmaris Belediye Spor B gurubunda; Dalaman Bld.G.Spor, Dalyanspor, Fethiye Eldirekgücüspor, Karaçulhaspor ve Marmaris Genç.Spor A.Ş. ile mücadele edecek.img-20241001-wa0011.jpg

Muğla Süper Amatör Küme B Grubu’nda Marmaris’ten Marmaris Belediye Spor ve Marmaris Genç.Spor A.Ş. olmak üzere iki takım yer alıyor.

img-20241001-wa0010.jpg

Marmaris Belediye Spor Transfer Çalışmaları Sürüyor

Marmaris Belediye Spor, 7 oyuncu ile sözleşme imzalayarak transfer çalışmalarını sürdürdü. Kulüp Başkanı Erdem Karaosmanoğlu'nun da hazır bulunduğu imza töreninde; Çankırı Spor'dan Mevlüt Avan, 1922 Konya Spor'dan Hasan Çay, Korkuteli Spor'dan Ahmet Eren Alp, Bodrum Spor'dan Alican Eremsayın, Kıbrıs 1. liginden İzzet Kılıç, Mersin Erdemli Spor'dan Ferat Aytekin ve Konya Spor'dan İbrahim Doğru ile sözleşme imzaladı. 

Başkan Erdem Karaosmanoğlu transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, imza atan futbolculara başarılı bir sezon diledi.

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER