Gündem Gazetesi

Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Serap Aksel Atandı

Muğla İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Serap Aksel, Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.

17 Eylül 2023 Pazar 12:33

Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Serap Aksel Atandı

Aksel, Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yapmış olduğu başarılı ve özverili çalışmalarıyla adından oldukça söz ettiriyordu.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı’nda Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Serap Aksel 18 Eylül 2023 pazartesi günü görevine başlayacak.

Yeni Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap Aksel Kimdir?

Ankara doğumlu olan Serap Aksel, ilk ve ortaöğrenimini Aydın'da tamamladı. Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü lisans programından mezun oldu.Aynı yıl Sakarya Mithatpaşa Lisesinde tarih öğretmenliğine atandı.

Marmaris’te İlk 1999 Yılında Görev Aldı

1999 yılında Muğla Marmaris Halit Narin Anadolu Turizm Otelcilik Meslek Lisesine atandı. Aynı okulda müdür yardımcılığı, müdür başyardımcılığı görevlerini yürüttü.

Marmaris’te Okul Müdürlüğünden Muğla İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığına

2006-2010 yılları arasında Marmaris Kenan Evren İlköğretim Okulunda müdür yardımcılığı ve okul müdürlüğü görevlerini sürdürdü. 2010 yılında sınava dayalı müdür atamaları neticesinde Marmaris Nurettin Gençalioğlu Anadolu Lisesine müdür olarak görev yapmış olan Serap Aksel, 17/01/2017'de Muğla İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevine atandı. Aksel, evli ve bir çocuk annesidir.

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER