Gündem Gazetesi

Mete: On üç ilçemizin tamamında yatırımlarımızla Muğlalı hemşehrilerimiz için çalışıyoruz

AK Parti Muğla Milletvekilleri seçimden bugüne yaptıkları çalışmaları basınla paylaştı.

14 Eylül 2024 Cumartesi 23:29

Mete: On üç ilçemizin tamamında yatırımlarımızla Muğlalı hemşehrilerimiz için çalışıyoruz

Menteşe ilçesinde basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelen Milletvekilleri Kadem Mete ve Yakup Otgöz’e, AK Parti MKYK Üyesi Yelda Erol Gökcan, İl Başkanı Gültekin Akça ve Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Algan da eşlik etti.

Kahvaltı sonrası İl Başkanı Gültekin Akça açılış konuşması gerçekleştirdi. Ardından MKYK Üyesi Yelda Erol Gökcan da gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Yatırımların açıklandığı basın toplantısında milletvekili Yakup Otgöz. AK Parti bir hizmet partisidir. Bizim birinci önceliğimiz vatandaşımızın hayatını kolaylaştırmak adına mücadele vermektir. Bu manada milletvekilimiz Kadem Mete ile birlikte gerek Ankara’da gerekse de Muğla’da yoğun mesai harcıyoruz. Vatandaşımızın sorunlarını çözmek, ilimize yeni yatırımlar kazandırmak için bundan sonraki süreçte de çalışmaya devam edeceğiz. Dedi. Milletvekili Otgöz sonrasında Muğla’ya kazandırdıkları hakkında kısa bir bilgilendirme yaptı. 

Yakup Otgöz’ün ardından basın mensuplarına genel seçimlerden bu yana yaptıkları yatırımları detaylı bir sunum ile anlatan Kadem Mete Sağlıktan, Milli Eğitime, Gençlik Spordan, Ulaştırmaya kadar pek çok yatırım hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Milletvekili Mete, Fethiye ve Marmaris körfezlerine ilişkin yapılan deniz temizliğine ilişkin konuyu takip ettiklerini turizm sezonu sonrası çalışmaların yeniden başlatacaklarını ifade etti. Bununla birlikte özellikle Fethiye körfezinin temizlenmesi adına yerel yönetimlere de görevler düşüyor. Yeniden kirlenmemesi için Fethiye Belediyesi de üzerine düşeni yapmalı. Biz bu süreçte elimizden gelen desteği vermeye hazırız dedi.

  Mete: Kötekli seviyeli kavşak çalışmasının turizm sezonunun ardından hızla başlatılacağını ifade ederken Muğla Atatürk Stadyumu ilgili projenin ise ruhsat işlemlerinin devam ettiğini belirtti. 

Mete devamında şunları söyledi. “Muğla Menteşe ve Marmaris ilçelerinde yükseköğrenim öğrencileri için kamulaştırılan otel ve öğrenci yurdu için toplam 19 milyon Euro bedel ödendi. 

Eğitim araştırma hastanemizin otopark sorununu çözüyoruz. Otoparkın zemin kaplama işlemi yapıldı. Sağlık yatırımlarına ilişkin Marmaris Devlet hastanesinin açılmasının an meselesi geçici kabulü yapıldı, Menteşe ilçemiz için 150 yataklı hastane projemiz üzerinde çalışıyoruz.

 On üç ilçemizin tamamında yatırımlarımızla Muğlalı hemşehrilerimiz için çalışıyoruz. Doğalgazından, spor sahalarına, TOKİ konutlarından, kavşak çalışmalarına, çevre temizliğinden, kadastro çalışmalarına, sağlıktan, ulaşıma kadar bir çok alanda projelerimizi tamamladık. 

Bu süreçte bizlere destekleri ile yalnız bırakmayan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Bakanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bununla birlikte ilimizin sorunlarına bize aktaran AK Parti teşkilatlarımıza ve ilimiz bürokratlarına da cok teşekkür ediyorum. Muğla’mız için çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz. Dedi. Basın açıklaması milletvekili Mete’nin sunumunun ardından sonra erdi.

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER