Gündem Gazetesi

MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat: Ve unutmayın! Ankara’da devlet vardı, adı gibi, duruşu gibi Devlet Bahçeli vardı!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla anma programı düzenlendi.

16 Temmuz 2024 Salı 12:13

MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat: Ve unutmayın! Ankara’da devlet vardı, adı gibi, duruşu gibi Devlet Bahçeli vardı!

TEMEL IRMAK / MARMARİS

MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, Atatürk Meydanı'ndaki programda, 

O karanlık gecenin üzerinden tam 8 yıl geçti. Şehitlerimiz aramızdan ayrılalı tam 96 ay oldu. Gazilerimizle 15 Temmuz hatıralarımızı terennüm etmeye başlayalı tam 2 bin 9 yüz 20 gün olduğu söyledi.

Akarfırak: "Sayın Valim, Saygıdeğer Kaymakamım, Değerli Protokol hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum.

Ve elbette!

15 Temmuz 2016’da tarih yazan,

Canıyla, kanıyla, sesiyle ve duasıyla; birliğine, dirliğine ve demokrasiye sahip çıkan,

Yazdığı destanın altına silinmemek üzere imzasını atan kıymetli hemşerilerim, aziz Türk Milleti sizleri hürmetle selamlıyorum.

15 Temmuz gecesi FETÖ’cü kan emicilerin; salyalarını akıta akıta birliğimize hücum ettiği o karanlık geceyi, varlığıyla, duruşuyla ve tavrıyla aydınlatan, Türk ve Türkiye Yüzyılının temellerini atan Marmarisli, Muğlalı hemşerilerimin önünde hürmetle eğiliyorum.

Kıymetli Hemşerilerim;

O karanlık gecenin üzerinden tam 8 yıl geçti. Şehitlerimiz aramızdan ayrılalı tam 96 ay oldu. Gazilerimizle 15 Temmuz hatıralarımızı terennüm etmeye başlayalı tam 2 bin 9 yüz 20 gün oldu.

Bilinmelidir ki:

Mücadele azmimizde en ufak bir değişiklik yoktur.

Nasıl ki Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli; FETÖ’cü işgal girişiminin daha ilk dakikalarında Milliyetçi Hareket PartisiGenel Merkezinin ışıklarını yaktırdıysa,

Nasıl ki Türk milliyetçisi ülkücüler olarak gecenin ilk saatlerinde demokrasiye sahip çıkan milletimizle birlikte, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduysak,

Devletimizle ve milletimizle sımsıkı kucaklaştıysak, aynı iradenin çok daha fazlasını gösterecek azim bugün de mevcuttur!

Unutmayın!

Marmaris Sayın Cumhurbaşkanımıza suikast girişiminin yapıldığı, milletimizin oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanına kastedebileceklerini sanan hainlerin hücumuna sahne olan yerdir.

Marmaris FETÖ’cü hainlerin o gece ilk hayal kırıklığına uğradığı, milletin satılık işgalcilerin tarafında değil, devletinin yanında olduğunu gösterdiği ilk yerdir.

Ve unutmayın! Ankara’da devlet vardı, adı gibi, duruşu gibi Devlet Bahçeli vardı!

Kıymetli hemşerilerim;

Görüyoruz ki fitne devam etmektedir.

Müşahede ediyoruz ki; bugün de buldukları her fırsatta milletimiz arasına nifak tohumları serpiştirenler vardır.

Ama unutmasınlar;

Değil FETÖ, tüm terör örgütleri birleşse de, eylem birliği içine girse de, alayı birden üzerimize hücum etse de alacakları cevap aynı olacaktır.

Alacakları cevap Ömer Halis Demir’in namlusundan çıkan kurşun, Kur’anı Kerimi kalbinin üstüne koyup ölüme koşan milletimizin feraseti olacaktır!

Sızıntılar emellerine ulaşamayacaklar, kriptolar büyük Türk devletinin önünde diz çökmekten kaçamayacak, fırsat kollayan hainler hiçbir zaman kirli tezgahlarını bu topraklar üzerinde kuramayacaklardır.

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ifade buyurdukları gibi:

“Türk milleti gazi bir millettir.

Türk devleti gazi bir devlettir.

Ölürsem şehit kalırsam gaziyim diyen soylu bir iradeyi yenecek, yıkacak, geçecek, teslim alacak muhasım bir güce henüz dünya üzerinde tesadüf edilmemiş, bundan sonra da edilemeyecektir.

Aziz milletimiz işte böyle bir iradenin övüncüdür.”

Ve bu irade dimdik ayaktadır!

Şehidin, şühedanın göz nuru olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti çok daha güçlü bir şekilde gelecek hedeflerine yürümektedir.

Türk milletini yaşatma konusunda and içmiş, ecdada ve tarihe söz vermiş vatan sevdalıları buradadır ve hazırdır!

Evet; bununla övünüyoruz, dünyaya örnek olmakla gururlanıyoruz. Ama rehavete de kapılmıyoruz, kapılmayacağız!

Önümüzdeki yüzyıl kardeşliğimiz bir kez daha tescil edileceği, birlik ruhunun neler başarabileceğinin tescil edileceği yüzyıldır. Türk ve Türkiye Yüzyılıdır!

Bu duygu ve düşüncelerle, şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. Gazilerimizin ve Türk mileltinin önünde hürmetle eğiliyorum.

Sağ olun var olun. Hepiniz Allah’a emanet olun.

Ne Mutlu Türk’üm diyene" dedi.

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER