Gündem Gazetesi

Milli Eğitim'den Gündem'e ziyaret

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Marmaris ziyareti kapsamında gazetemiz Gündem’e nezaket ziyaretine bulundu.

21 Şubat 2018 Çarşamba 14:45

Milli Eğitimden Gündeme ziyaret

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Marmaris ziyareti kapsamında gazetemiz Gündem’e nezaket ziyaretine bulundu.

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci beraberinde, Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan nezaket ziyaretinde bulunarak, fikir alışverişinde bulundu. Gündem Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Temel Irmak’ın karşıladığı heyet bir süre sohbet ederek gündemi değerlendirdi.

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci ziyarette yaptığı açıklamada; “Gittiğimiz ilçelerdeki ziyaretler kapsamında basın yayın kuruluşlarına da nezaket ziyaretlerinde bulunuyoruz. Bu kapsamda Gündem Gazetesi’ni de Marmaris’imizin en güçlü sesi olan sizlerle bir araya gelmek istedik. Marmaris’teki ilk ziyaretimizi sizlere gerçekleştirdik. Marmaris’te eğitimin bütün eksiklerini gidermek için yoğun bir çaba içindeyiz. Marmaris’in eğitim kalitesini arttırmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz ve yapacağız. İl genelinde 25’e yakın proje geliştirdik ve bu projelerimizin çoğu hayata geçti. Bizim bu çabalarımızı kamuoyuna duyurarak bizlere desteklerini esirgemeyen Gündem Gazetesi’ne teşekkürü borç biliriz’ dedi.

İlçemize dair birçok konunun konuşulduğu nezaket ziyareti, çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER