Gündem Gazetesi

Mustafa Deliveli GETOB'a Veda Etti

Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler BirliğiYönetim Kurulu Başkanı Mustafa Deliveli

06 Eylül 2024 Cuma 18:33

Mustafa Deliveli GETOB'a Veda Etti

"28 Eylül 2024 Cumartesi Günü gerçekleştirmeyi planladığımız Seçimli Genel Kurulumuz’da yeniden aday olmama kararı almış bulunmaktayım." Dedi. 

Deliveli sözlerine şöyle devam etti: "Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği’nin (GETOB) kıymetli üyeleri,

2021 yılı Eylül ayında yapılan seçimler sonucunda Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine geldiğim Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği‘ndeki görev süremin sonuna yaklaşmış bulunmaktayım. Geride bıraktığımız 3 sene boyunca Yönetim Kurulumuz, siz değerli üyelerimiz ve paydaşlarımızla beraber bölgemiz menfaatleri başta olmak üzere sektörümüzü daha da ileri taşımak için var gücümüzle çalıştık.

Önemli paydaşlarımız olan Marmaris Belediyesi, Marmaris Ticaret Odası ve YDA Dalaman Havalimanı ile birlikte 10 farklı ülkede, 30'a yakın yurtiçi ve yurtdışı turizm fuarında, gerek Türkiye standı çatısı altında gerek münferit stant katılımlarıyla bölgemizi ve sektörümüzü temsil ettik.

Ana kaynak pazarımızın en büyük tur operatörlerinden biriyle 2 defa online tanıtım kampanyasında paydaş olduk, birçok kez ulusal ve uluslararası basın yayın kuruluşlarında reklam çalışmaları yaptık.

Üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda imar planı ve sahil kullanım hakkı gibi önemli hususlarda kararlar alınmasında rol sahibi olurken, ilçemizde gerçekleşen ve turizme katkı sağlayacak festivallerin, spor müsabakalarının ve etkinliklerin ana sponsoru olduk. Yangın ve sel gibi ilçemizde yaşadığımız afetlerde paydaş kurum ve kuruluşlar ile iş birliği halinde yaralarımızın hızlıca sarılması için çalıştık. Tüm Türkiye’yi yasa boğan deprem felaketinde depremzede yurttaşlarımızı Marmaris’te misafir ettik, acılarına ortak olduk. Üyelerimizin her türlü sorun, talep ve ihtiyaçlarında yanlarında yer alarak gerek Kültür ve Turizm Bakanlığı’yla gerek yerel kurumlarla köprü kurarak her zaman çözüm üretmeye çalıştık.

Yoğun çalıştığımız bir dönemi birlik olarak sahip olduğumuz imkanların üzerinde bir gayret ile tamamladığımıza inanıyorum. Son Yönetim Kurulu toplantımızda aldığımız karar doğrultusunda, 28 Eylül 2024 Cumartesi Günü gerçekleştirmeyi planladığımız Seçimli Genel Kurulumuz’da yeniden aday olmama kararı almış bulunmaktayım. Şüphesiz çok kıymetli adaylarımız seçim döneminde yarışacak ve yeni dönemde bölgemizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Bu süreçte tüm adaylara başarılar diler, her zaman camiamızın yanında olup sektörümüzün menfaati için çalışmaya devam edeceğimi belirtmek isterim. Görev sürem boyunca kıymetli desteğini esirgemeyen Yönetim Kurulumuz’a, birlik üyelerimize ve paydaş kurumlarımıza teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım." Dedi.

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER