Gündem Gazetesi

‘SAHNEDEN BİRAZ’, ‘AJDA PEKKAN’ DA! 

‘Kültür&sanat’ın dijital platformdaki sesi ve nefesi olan, Türkiye’nin en kapsamlı event değerlendirme yapısı ‘Sahneden Biraz’,nesillerce idol alınan, sahnesi ‘ders’ olan, ‘Pop Müziği‘nin kilometre taşı; süperstar ‘Ajda Pekkan'ın konserinde!

19 Ağustos 2024 Pazartesi 17:21

‘SAHNEDEN BİRAZ’, ‘AJDA PEKKAN’ DA! 

‘SAHNEDEN BİRAZ’, ‘AJDA PEKKAN’ DA! 

‘Kültür&sanat’ın dijital platformdaki sesi ve nefesi olan, Türkiye’nin en kapsamlı event değerlendirme yapısı ‘Sahneden Biraz’, gelenekselleşen ‘Deniz Bank Açıkhava Ekinlikleri’ kapsamında, ‘BKM Yapım’ organizasyonuyla gerçekleşecek olan süperstar ‘Ajda Pekkan’ın konserinde!

sahneden-biraz-054.jpg‘Pop Müzik’te büyük bir kilometre taşı olan, ‘sahne’, ‘duruş’, ‘zarafet’, ‘hitabet’ ve ‘kitle ile iletişim’ gibi konularda ülkemizde nesillere öncü yaklaşımı ile alınması gereken tek doğru örnek kabul edilen, gösteri kanunlarını aldığı uluslararası standartlarda bire bire uygulama noktasında sahip olduğu kararlılığı asla bozmayan ‘Ajda Pekkan’ en büyük hayalini gerçekleştirmek için verdiği  stadyum konserinin ardından yazın ikinci en büyük konseri ile ‘Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde!

screenshot-20241022-174951-gallery-003.jpg‘Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda, ‘Ajda VE Arkadaşları’ adıyla verdiği, konsepti ve içeriği üzerine çok uzun yıllar düşündükten ve iyice emin olduktan sonra pratiğe döktüğü büyük proje konserinin yankıları devam ederken, konser trafiğine hız kesmeden devam eden Pekkan’ı, stadyumda gece boyu yakın takibe alan ‘Sahneden Biraz Ekibi’, ‘6 Ağustos 2024 Salı’ gecesi, saat 21:15’de gerçekleşecek olan ‘Harbiye Açıkhava-İstanbul Büyük Konseri’nde de gecedeki yerini alacak ve hiçbir detayı kaçırmamak için orada olacak. 

screenshot-20241022-175552-gallery-001.jpg‘Sahneden Biraz’ın ‘Genel Yayın Yönetmeni’ ve Gündem Gazetesi Kültür&Sanat Bölüm Sorumlusu ‘Ares Kıvanç Dönmez’, eski adıyla ‘İnönü’, yeni adıyla ‘BLJ Tüpraş Stadyumu’nda gerçekleşen konser için ‘ders; Ajda Pekkan/konu; sanatçı olmak’ demişti.

screenshot-20240925-194250-gallery-013.jpg‘Harbiye Açıkhava’da,‘6 Ağustos 2024’ gecesi gerçekleşecek tarihi nitelikteki bu büyük konser içinse düşüncelerini şu sözlerle ifade etti:

ares-kivanc-kose-ana-foto-son-046.jpg“Ders,  stadyumdan sonra şimdi de Harbiye’de! Ama Harbiye zaten Ajda Pekkan demek konser sözlüğünde.

 

Karşılığı olacağı şeyleri düşünerek heyecanlanmaktan başka yapacak hiçbir şey yok yine.

 

Bakalım ve görelim o gece neler yaşanacak ve Ajda Pekkan bizi ne yaparak büyütecek yine?”

 

‘İstanbullular’ın vazgeçilmez konser mekanı, ‘Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda 6 Ağustos’ gecesi sahne süper starın olacak.

screenshot-20241010-173948-gallery-009.jpgSöylediği şarkılar, imza attığı projeler, sahne kostümleri ve konserlerindeki olağanüstü performansıyla süper star ‘Pekkan’, ‘Harbiye Açıkhava’nın muhteşem atmosferinde seyirciyle buluşacak.

harbiye-lpgp-016.jpg

‘DenizBank Açıkhava Etkinlikleri’ ne, ‘%15’ indirim fırsatını da eğer bir Deniz Bank Kart’ sahibiyseniz sakın kaçırmayın!

screenshot-20241022-180521-gallery-001.jpg‘Sold-out’ olması beklenen bu büyük konserdeki yerini, biletler tükenmeden hızlıca almak için;

https://bkmonline.net/ 

https://www.biletix.com/

Kaynak: Haber Kaynağı
Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER