Gündem Gazetesi

‘SAHNEDEN BİRAZ’ KENAN DOĞULU’DA!

Türkiye’nin en farklı ve kapsamlı ‘event değerlendirme yapısı’ olan ‘Sahneden Biraz’,19-20 Haziran 2024 tarihlerinde, Harbiye Açıkhava’da, Kenan Doğulu konserlerinin takibi için, özel olarak bulunacak.

10 Haziran 2024 Pazartesi 21:38

‘SAHNEDEN BİRAZ’ KENAN DOĞULU’DA!

‘SAHNEDEN BİRAZ’ KENAN DOĞULU’DA!

Türkiye’nin en farklı ve kapsamlı  ‘event değerlendirme yapısı’ olan ‘Sahneden Biraz’, Atlantis Yapım tarafından organize edilen, ‘2024 Paribu Harbiye Açıkhava Yaz Konserleri’ kapsamında, ‘19-20 Haziran 2024’ tarihlerinde iki gece üst üste gerçekleşecek olan Kenan Doğulu Konserleri’nde, süreç takibi yapmak ve değerlendirmesinde bulunmak üzere özel olarak bulunacak.

sahneden-biraz-012.jpgTürk Pop Müziği’nin dahi ismi Kenan Doğulu’yu yazmaktan her zaman büyük bir heyecan duyduğunu dile getiren, Sahneden Biraz’ın ‘Konsept&İçerik Danışmanı’, aynı zamanda da metin yazarı olan Gösteri Sanatları Profosyoneli Ares Kıvanç D., konser öncesi düşüncelerini resmi instagram hesabında şu şekilde dile getirdi:

screenshot-20240926-215815-chrome-005.jpg

‘Yazı hayatıma başladığımda ilk konser yazım seneler önce Kenan Doğulu’ydu ve konser yazmak benim için söz konusu Harbiye Açıkhava ise, hep o oldu. Bunu konser sonrası kaleme alacak olduğum ilk yazıda detaylarıyla aktaracağım.

ares-kivanc-kose-ana-foto-son-017.jpgAyrıca son teklisi Kahve’nin sosyal medya ayağını yöneten, Golin İstan- bul’dan değerli Samet Yılmaz ile ‘konser içeriği’ üzerine uzun süren özel bir telefon görüşmemiz de oldu. Acayip büyük bir hazırlık yapmışlar. Müthiş bir iki gece yazmak üzere bizi bekliyor. Heyecanlıyız.’

screenshot-20240926-195711-gallery-005.jpgDönmez konsere, ‘Ajda Pekkan’, ‘Yalın’, ‘Selda Bağcan’ ve ‘Nazan Öncel’ de oldğu gibi, Sahneden Biraz’ın, seyir gözlerinden olan Aylin Kırhan ile birlikte katılacak.

harbiye-lpgp-003.jpgharbiye-lpgp-003.jpg

Konserin az sayıda kalan bileti için ilgili bilet sitelerine giriş yapmayı ve en iyi yeri ayırtmayı unutmayın.

https://www.biletix.com/anasayfa/TURKIYE/tr

Kaynak: Haber Kaynağı
Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER