Gündem Gazetesi

‘SAHNEDEN BİRAZ’, ‘NİLÜFER’DE!

Gündem Gazetesi Kültür Sanat Bölüm Sorumlusu Ares Kıvanç Dönmez’in, Türkiye’nin en kapsamlı event değerlendirme yapısı olan ‘Sahneden Biraz’ da özel seçkiye aldığı ‘Nilüfer-Büyük İstanbul Konseri’, 28 Temmuz 2024, saat 21:00’de, Harbiye Cemil Topuzlu'da!

24 Temmuz 2024 Çarşamba 19:29

‘SAHNEDEN BİRAZ’, ‘NİLÜFER’DE!

‘SAHNEDEN BİRAZ’, ‘NİLÜFER’DE!

Türk Pop Müziği’nin büyülü ve güçlü seslerinden Nilüfer, ‘2024 Açıkhava Yaz Konserleri’ turuna hız kesmeden devam ediyor. İstanbul’un en önemli prestij noktalarından birisi olan Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde vereceği büyük konser için hazırlıklara şimdiden başlayan sanatçıyı ‘Sahneden Biraz Ekibi’ de yalnız bırakmayacak.

sahneden-biraz-031.jpgGündem Gazetesi Kültür Sanat Bölüm Sorumlusu Ares Kıvanç Dönmez’in, Türkiye’nin en kapsamlı event değerlendirme yapısı olan ‘Sahneden Biraz’ da özel seçkiye aldığı ‘Nilüfer-Büyük İstanbul Konseri’, 28 Temmuz 2024, saat 21:00’de, ‘Jolly Joker’ organizasyonun ile, Harbiye Açıkhava’da gerçekleşecek.

screenshot-20241009-194044-instagram-001.jpg‘Kerki-Solfej’in yardımcı yapımcılığını üstlendiği gecenin ana sponsoru ise ‘Paribu.’ Nilüfer’i ve sahnesini okumak, kaleme almak üzere alanda özel olarak bulunacak olan ‘Sahneden Biraz Ekibi’ en az Nilüfer kadar heyecanlı.

ares-kivanc-kose-ana-foto-son-028.jpg‘Sahneden Biraz’ın konsept ve içerik danışmanı, aynı zamanda metin yazarı olan Dönmez, konser öncesi şunları söyledi:

‘Nilüfer en vasat haliyle bile yine Nilüfer’dir ve her zaman krediden yeme hakkına sahiptir. Onu seven kitle Nilüfer’e, Nilüfer’de onu seven kitleye teşekkür borçlu. Durum bu!

screenshot-20241009-194304-gallery-003.jpgBu kadar sıkı ve yakın bir ilişki şekli aynı dönemin bir başka isminde kesinlikle yok.

Bakalım müzik adına bu gecede bizi neler bekliyor olacak, Mor Menekşe sahnede yine nasıl açacak?’ şeklinde konuştu.

harbiye-lpgp-010.jpg

Konser biletleri için lütfen tıklayın:

biletix.com

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER