Gündem Gazetesi

‘SAHNEDEN BİRAZ’, ‘JOSE CARRERAS’DA! 

Yayın hayatına, gecikmeli ama hızlı bir giriş yapan, ve Türkiye’nin ‘en kapsamlı event değerlendirme yapısı’ olan ‘Sahneden Biraz’, İspanyol tenor ‘Jose Carreras’ da!

08 Ağustos 2024 Perşembe 20:03

‘SAHNEDEN BİRAZ’, ‘JOSE CARRERAS’DA! 

‘SAHNEDEN BİRAZ’, ‘JOSE CARRERAS’DA! 

Yayın hayatına hızlı bir giriş yapan ve seçkin sanatseverler tarafından çok yoğun bir ilgi ile karşılanan, seçkisine aldığı işler merakla takip edilen ve referans olarak alınan,‘Sahneden Biraz’, Türkiye’nin ‘en kapsamlı event değerlendirme yapısı’ olarak İspanyol tenor ‘Jose Carreras’ da!

screenshot-20241021-170437-chrome-1-001.jpg‘Vera’ ve ‘Hammer Müzik’ ortak organizasyonuyla, jübilesini gerçekleştireceği turne kapsamında ‘Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda müzik severlerle buluşacak olan ‘Carreras’ için başlayan geri sayım dönem olarak yaşı ‘Carreras’ ı ve kariyerini bilmek için yeterli olanlar kadar, sanata yön veren ‘Sahneden Biraz’ için de heyecan verici.

sahneden-biraz-050.jpg‘Vera Müzik’ işbirliği ile alana giriş yapacak olan ‘Sahneden Biraz Eki- bi’ için, opera dünyasında ‘Luciano Pavarotti’ ve ‘Plácido Domingo’ ile parçası olduğu ‘Üç Tenor’ ile muazzam derecede büyük başarılara imza atan ‘José Carreras’, çağımızın en büyük tenorlarından biri ve onun son gecesine eşlik etmek bir evente katılmaktan çok mevcutta bir onur meselesi.

screenshot-20241021-160259-chrome-003.jpgDünyaca ünlü müzik grubu ‘The Three Tenors’un usta ismi ‘Jose Carreras’ın hayatına ve parlak kariyerine dair önemli geçişlerin gerçekleşeceği ve birbirinden farklı sürprizlerin gerçekleşeceği büyük konser gecesinin sunuculuğunu, oyuncu ‘Meltem Cumbul’ üstleniyor.

 

Bu tür gecelerin aranan ismi olan oyuncu ve eğitmen Cumbul’, bu tarihi ve çok özel niteliklere sahip gecenin sunuculuğunu üstlenmiş olmaktan dolayı yaşadığı büyük heyecanı, belirli aralıklara sosyal paylaşım sitesi ‘instagram da takipçileri ile de paylaşarak heyecanı katlıyor.

screenshot-20241021-170812-gallery-003.jpg6’ yaşındayken ünlü ABD’li tenor ‘Mario Lanza’ya hayranlığıyla müziğe ilgi duyan ve amatör bir bariton olan dedesi Salvador Coll’un desteğiyle piyano ve ses eğitimi almaya başlayan, seneleri müziğe adanmış bir ömürle daha çocukluk yaşlarından itibaren dolu olan efsane Carreras’ın bu son gecesinde, ‘Sahneden Biraz’ da orada olacak.

ares-kivanc-kose-ana-foto-son-042.jpg‘Bağımsız’ ve ‘alternatif’ bir event değerlendirme yapısı olan ‘Sahneden Biraz’ın konsept ve içerik danışmanı Ares Kıvanç Dönmez’, efsane tenor ‘Jose Carreras’ı ve ‘The Farewell Tour’, kapsamında jübile gecesini yazmak üzere alanda bulunacak olması ile ilgili olarak şunları söyledi:

 

‘Bu kadar büyük bir efsaneyi yazmak yalnızca çok büyük bir onur ve gurur duygusu olabilir. Yazacağım ve olacak.

 

Bundan başka ne desem, karşılığını bu şekilde veremez bence…’ 

screenshot-20241021-173016-gallery-001.jpg‘20 Eylül Cuma-saat 21:00’de gerçekleşecek olan etkinliğin sınırlı sayıda bilet satışı devam ediyor! Etkinlikteki yerinizi almanız için;

https://biletinial.com/tr-tr

Kaynak: Haber Kaynağı
Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER