Gündem Gazetesi

Tekden Denizlispor Teknik Direktörü Bizati:

Balıkesirspor'u yenerek uzun aradan sonra sahamızda 3 puanla tanışacağımızı düşünüyorum

22 Ocak 2014 Çarşamba 16:58

Tekden Denizlispor Teknik Direktörü Bizati:

PTT 1. Lig'de pazartesi günü Balıkesirspor'u konuk edecek Tekden Denizlispor'un teknik direktörü Özcan Bizati, rakiplerini yenerek, uzun bir aradan sonra sahalarında 3 puanla tanışmak istediklerini bildirdi.

Bizati, gazetecilere yaptığı açıklamada, son haftalarda ortaya koydukları futbolun karşılığını puan anlamında alamadıklarını, alt sıralardan kurtulmak için puana ihtiyaçlarının olduğunu söyledi. Futbolcuların sahada elinden geleni yaptığını kaydeden Bizati, "Bazı maçlarda iyi oynamamıza rağmen puan kayıpları yaşadık. Bir an önce toparlanmamız lazım. Sahamızda alacağımız 3 puanla hem alt sıralardan uzaklaşmak, hem de moral bulmak istiyoruz" dedi.

Her hafta rakiplerini iyi analiz ederek sahaya çıktıklarını belirten Bizati, çoğu zaman şansızlıktan istedikleri sonuçları alamadıklarını ifade etti. Bizati, Balıkesirspor maçının kendileri açısından çok önemli olduğunu bildirerek, şöyle konuştu:

"Balıkesirspor ligin yeni takımı olmasına rağmen oturmuş bir kadro yapısı var. Ligin en zorlu rakiplerinden bir tanesi. Gerekli oyun sistemimizi futbolcu arkadaşlarımıza anlatıyoruz. Taraftarımızın da desteğiyle Balıkesirspor'u yenerek uzun aradan sonra sahamızda 3 puanla tanışacağımızı düşünüyorum."

Muhabir: İbrahim Süzer
Yayınlayan: Serdar Yılmaz

Kaynak: Haber Kaynağı
Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER