Gündem Gazetesi

Yeni girişimci adayları sertifikalarını törenle aldı

Aydın Çalışma ve İş Kurumu ile Kuşadası Ticaret Odası tarafından düzenlenen KOSGEB Destekli "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi"ni tamamlayan girişimci adaylarına sertifikaları verildi

05 Kasım 2013 Salı 12:23

Yeni girişimci adayları sertifikalarını törenle aldı

Aydın Çalışma ve İş Kurumu ile Kuşadası Ticaret Odası tarafından düzenlenen KOSGEB Destekli "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi"ni tamamlayan girişimci adaylarına sertifikaları verildi.

Kuşadası Ticaret Odası'nda düzenlenen sertifika töreninde konuşan Aydın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Rahmi Terzi, cesur girişimcilere ihtiyaç duyulmduğunu, eğitim gören kursiyerlerin KOSGEB desteğiyle işyerlerini açtıktan sonra istihdama katkıda sağlayacaklarını belirtti.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akodoğan da konuşmasında, eğitim alarak işyerlerini açacak olan girişimcilerin Kuşadası ve Aydın ekonomisine önemli katkılar sağlayacağını belirterek, iş hayatlarında başarılar diledi.

Aydın KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürü Turgut Gözen ise, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerine Aydın'da yaklaşık bin 500 kişinin katıldığını bildirdi.

Konuşmaların ardından, eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Muhabir: Suat Deniz
Yayınlayan: Serdar Yılmaz

Kaynak: Haber Kaynağı
Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER