Gündem Gazetesi

Yerel seçime doğru

CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Yazgan: "Çalışan kadınların çocukları için kreş açacağız

04 Şubat 2014 Salı 15:28

Yerel seçime doğru

CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Bülent Yazgan, düşük ücretle çalışan kadınların çocuklarına bakım hizmeti vermek amacıyla kreş açacaklarını söyledi.

Yazgan, beraberindeki partililerle birlikte Atatürk mahallesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Vatandaşların taleplerini dinleyen CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Bülent Yazgan, projelerini anlatarak yerel seçimlerde destek istedi.

Çalışan kadınlar hazırladıkları kreş projesi ile ilgili bilgi veren Yazgan, "Herhangi bir iş yerinde düşük ücretle çalışan kadınların çocuklarına bakım hizmeti vermek amacıyla kreşler açacağız. Gece ve gündüz olarak hizmet verecek kreşlerden herkes faydalanabilecek. Bu şekilde çalışan kadınlarımıza destek olmayı düşünüyoruz" dedi.

Kentte yeni iş imkanlarının yaratılması için çaba göstereceklerini ifade eden Yazgan şöyle konuştu:

"Kentin ekonomisine canlılık getirmek için el birliğiyle hareket etmek gerektiğini düşünüyorum. Yerel yönetim olarak kente yatırım yapacak herkese kapımız açık olacak. Yeni yatırımcıları çekerek, iş imkanları yaratmayı hedefliyoruz. Üniversite ve iş dünyası ile ortak projeler geliştireceğiz."

Muhabir: Soner Kılınç
Yayınlayan: Serdar Yılmaz

Kaynak: Haber Kaynağı
Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER