Gündem Gazetesi

Yerel seçimlere doğru

AK Parti Dumlupınar Belediye Başkan adayı Kava: ''Dumlupınar'ımıza ilk dönemimizden itibaren, tarihine, misyonuna ve halkımıza yakışır şekilde hizmet ettik. Bu dönem de yine aynı bilinç ve şuurla hizmetlerimizi sürdüreceğiz''

03 Şubat 2014 Pazartesi 17:58

Yerel seçimlere doğru

AK Parti Dumlupınar Belediye Başkan adayı Derviş Kavak, 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde ''Dumlupınar'ımıza ilk dönemimizden itibaren, tarihine, misyonuna ve halkımıza yakışır şekilde hizmet ettik. Bu dönem de yine aynı bilinç ve şuurla hizmetlerimizi sürdüreceğiz'' dedi.

Kavak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, üçüncü kez AK Parti'den belediye başkan adayı olduğunu söyledi.

Türkiye Cumhuriyeti tarihinde önemli yere sahip olan Dumlupınar'a hizmet etmekten mutluluk duyduğunu belirten Kavak, ''Aday adaylığı sürecimde yanımda olan ve bana destek veren herkese teşekkür ediyorum. Dumlupınar'ımıza ilk dönemimizden itibaren, tarihine, misyonuna ve halkımıza yakışır şekilde hizmet ettik. Bu dönem de yine aynı bilinç ve şuurla hizmetlerimizi sürdüreceğiz. On yıllık belediye başkanlığı birikimlerimizi ilçemiz için kullanarak Dumlupınar'ı Türkiye ve dünyaya tanıtacağız'' diye konuştu.

Üçüncü kez başkanlığa aday olan Kavak, evli ve 5 çocuk babası.

Muhabir: Sistem
Yayınlayan: Mürsel Çetin

Kaynak: Haber Kaynağı
Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER