Gündem Gazetesi

Yerel seçimlere doğru

(Fotoğraflı)

04 Şubat 2014 Salı 13:13

Yerel seçimlere doğru

AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Nurullah Cahan, Uşak Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.

Cahan, AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş ile ziyaretinde hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti. Hasta ve yakınları ile personelle görüşüp öneri ve şikayetlerini dinleyen Cahan, hastaneye 24 saat ulaşım sağlamak için çalışma yapacakları belirtti.

Cahan, sağlık hizmetinin vatandaşın önemli ihtiyaçlarından biri olduğunu, kendi aracı olmayan hasta ve hasta yakınlarının ulaşım sistemiyle ilgili bazı talepleri olduğunu dile getirerek, "Sosyal medya, telefon ve yüz yüze görüştüğümüz vatandaşlarımız gece saat 23.00'den sonra hastaneden merkeze, merkezden de hastaneye servis olmadığını ve bu sorunun çözülmesi gerektiğini dile getiriyor. Biz hastaneden merkeze ulaşımı 24 saat kesintisiz olarak sağlayacağız" dedi.

Uşak'ın gelişmesi ve marka kent olması için kentteki bütün kurumlarla ortak akıl birliği içinde hareket etmek istediklerini ifade eden Cahan, "Bu bağlamda 'Mutlu aile', 'Mutlu sokak', 'Mutlu mahalle ve mutlu Uşak' sloganlarını geliştirdik. Diğer sloganımız da 'Sağlıklı aile, sağlıklı mahalle ve sağlıklı Uşak'. Sağlıklı bir Uşak için bir dizi çalışma yapıldı ve kente yeni bir devlet hastanesi kazandırıldı. Her yenilik beraberinde bazı gereksinimleri zorunlu kılar. Yeni hastanemiz beş yıldızlı otel konforunda hizmet veriyor, fakat toplu taşıma sistemiyle ilgili sıkıntılar var. Bunun giderilmesi için belediye olarak, Uşak Devlet Hastanesi ile ortak akılla hareket etmek istiyoruz" diye konuştu.

Muhabir: Fatih Doğan
Yayınlayan: Nevbahar Kabaklı

Kaynak: Haber Kaynağı
Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER