• BIST 9266.09
  • Altın 4054.264
  • Dolar 38.1307
  • Euro 43.5018
  • Muğla 27 °C
  • İzmir 24 °C
  • Aydın 28 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

Muğla Sahalarında Yükselen Bir Yıldız: Hakem Ahmet Ferda Danacı

Muğla Sahalarında Yükselen Bir Yıldız: Hakem Ahmet Ferda Danacı
Haber: Temel Irmak

Muğla’da görev yapan genç hakem Ahmet Ferda Danacı, hem sahada hem de görev yaptığı kurumda gösterdiği başarıyla dikkat çekiyor. Aslen Çankırı’nın Orta ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Danacı, futbol tutkusunu hakemliğe dönüştürerek Muğla Futbol İl Hakemliği klasmanında görev yapmayı sürdürüyor.

img-20250408-wa0039.jpg

Marmaris’te Sahil Güvenlik Komutanlığı’nda askeri personel olarak görev yapan Danacı, aynı zamanda pilot lisansına ve Adli Olay Yeri İnceleme Uzmanı unvanına sahip. Çok yönlü kişiliğiyle hem görev yaptığı kurumda hem de spor camiasında örnek bir profil çizen Danacı, disiplini ve özverisiyle takdir topluyor.

img-20250408-wa0041.jpg

Türkiye Futbol Federasyonu’na bağlı olarak il hakemi lisansıyla Muğla bölgesindeki resmi müsabakalarda görev alan Danacı, bugüne dek birçok önemli karşılaşmada düdük çaldı ve yardımcı hakem olarak sahada yer aldı. Son olarak Muğlaspor ile Kuşadaspor arasında oynanan karşılaşmada görev aldı.

Üç sezondur hakemlik yapan 29 yaşındaki Danacı, hedefinin üst klasmanlarda görev almak olduğunu belirterek, “Hem memleketime hem de görev yaptığım bölgeye layık bir hakem olmak için elimden geleni yapıyorum,” ifadelerini kullandı.

screenshot-20250409-000300-instagram.jpg

Marmaris’te çıktığı karşılaşmalarda örnek takımlar tarafından sevilen ve performansıyla takdir edilen Danacı, genç yaşına rağmen üstlendiği sorumluluk ve gösterdiği başarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Önümüzdeki yıllarda adını daha büyük sahalarda duyurmaya aday olan Ahmet Ferda Danacı, hem Muğla’nın hem de memleketi Çankırı’nın gurur kaynağı olmaya devam ediyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141