• BIST 9109.34
  • Altın 2918.765
  • Dolar 34.24
  • Euro 37.5411
  • Muğla 14 °C
  • İzmir 20 °C
  • Aydın 18 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 11 °C

PİU'DAN YÜZÜK KARDEŞLİĞİ'NE JEST!

PİU'DAN YÜZÜK KARDEŞLİĞİ'NE JEST!
Entertainment’ın başarıdaki imzası ‘Piu Entertainment’, dünya sinemasına damgasını vuran ‘Yüzüklerin Efendisi:Yüzük Kardeşliği’ni özel bir event ile tekrar sahneye taşıyor! ‘Sold out’olan event, şimdi ek gösterimde!

YÜZÜKLERİN KARDEŞLİĞİNE PİU’DAN EK GÖSTERİM!

‘Tiyatro’, ‘müzikal’, ‘dans’, ‘gösteri’, ‘opera’ ve ‘aile eğlencesi’ gibi farklı türlerde birçok etkinliğinin üretiminde profesyonel imzası olan, yüksek bilgi birikimi ile yüksek standartlarda gerçekleştirdiği her işte başarının adı olabilmeyi başaran ‘Piu Entertainment’, dünya sinemasına damgasını vuran ‘Yüzüklerin Efendisi:Yüzük Kardeşliği’ni özel bir event ile tekrar sahneye taşıyor!
yuzukk-001.jpg

J.R.R Tolkien’in 100 milyondan fazla basılan üçlemesi, Peter Jackson’- ın gişe rekorlarını alt üst eden beyaz perde uyarlaması, Oscar ve Grammy Ödüllü besteci Howard Shore’un leziz müzikleri, senfoni orkestrası ve koronun hayat verdiği besteler…

yuzuk-son-001.jpgİstanbul Film Müzikleri Orkestrası ve 100 kişilik koro eşliğinde film gösterimi olarak sahnelenecek destansı macerayı izlerken kendinizi Orta Dünya’da bulacaksınız.

screenshot-20240925-182823-gallery-001.jpgTolkien’in yarattığı Quenya, Sindarin, Khuzdul, Adûnaic, Kara Lisan dillerinde ve İngilizce olarak seslendirilecek eserler eşliğinde gösterilecek olan, 2400’den fazla kişi tarafından sinemaya taşınan ve Yeni Zelanda’nın büyüleyici doğasında çekilen ‘Yüzük Kardeşliği’ filmi unutulmayacak türden bir deneyime dönüşecek.             

screenshot-20240922-161622-gallery-004.jpgSektör öncüsü ‘Piu Entertainment’ organizasyonu ile Volkswagen Arena’da gerçekleşecek bu ‘canlı orkestra’ ve ‘koro’ eşliğindeki unutulmayacak film gösterimi için belirlenen ilk iki etkinlik tarihi için biletler tükendi. 2o ve 21 Ekim 2024 tarihlerinde gerçekleşecek olan gösterimler ‘sold out’ olduğu için, ek bir son gösterim daha koyan ‘Piu Entertainment’, 22 Ekim’i de bilet satışına açtı. Beklenenin üstünde bir talep doğuran eventte yerinizi almak için ilgili bilet satış noktalarından bilet temin etmeyi unutmayın!

https://biletinial.com/tr-tr

https://piu.net/

screenshot-20240925-183337-gallery-001.jpg
Gerek sunduğu seçki gerekse de alan içinde sahip olduğu iletişim becerileri ile hedef kitleden her etkinlik sonunda tam not alan ‘Piu Entertainment’, kullandığı sahne düzeneği, ışık, ses sistemi ve görsel efektlerle, diğer projelerinde olduğu gibi ‘Yüzük Kardeşliği’ nde de, eksiksiz bir iş sunacak. Bir ilk olan iş, eşsiz bir deneyimin 2024-2025 sezonu için kuşkusuz adı olacak.

ares-kivanc-kose-ana-foto-son-012.jpgGündem Gazetesi Kültür Sanat Bölüm Sorumlusu Ares Kıvanç Dönmez’in ekibi ile birlikte, Türkiye’nin en kapsamlı event değerlendir- me yapısı olan ‘Sahneden Biraz’ da geceyi okumak ve kaleme almak üzere alanda özel olarak bulunacağı etkinlik dizisi için geri sayım başladı. 

 

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141