• BIST 8961.88
  • Altın 2979.681
  • Dolar 34.2847
  • Euro 37.1824
  • Muğla 19 °C
  • İzmir 19 °C
  • Aydın 20 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 10 °C

‘SAHNEDEN BİRAZ’, ÇAKAL&LVBEL C5’DE!

‘SAHNEDEN BİRAZ’, ÇAKAL&LVBEL C5’DE!
Türkiye’de ‘kültür’ ve ‘sanat’ ın dijital medyada nabzını tutmak için gün sayan ‘bağımsız’ ve ‘alternatif’, yeni nesil event değerlendirme yapısı ‘Sahneden Biraz’,açıkhava konser maratonuna ‘Çakal’ ve ‘Lvbel C5’ ile devam ediyor.

‘SAHNEDEN BİRAZ’, ÇAKAL&LVBEL C5’DE!

Türkiye’de, ‘kültür&sanat’ ın dijital medyada nabzını tutmak için gün sayan ‘bağımsız’ ve ‘alternatif’, yeni nesil event değerlendirme yapısı ‘Sahneden Biraz’, seçkisinde yer alan ve ‘2024 Yaz Dönemi’ nde gerçekleşecek olan bir dizi konser için, ‘iTicket Türkiye’ ile işbirliğine devam ediyor. 

https://iticket.com.tr/

iticket-002.jpgBelirlediği konserlerin değerlendirmesini sunmak üzere ‘alan girişi’ ve ‘etkinliğe erişim’ noktalarında ilgili organizasyonlar için, ‘iTicket Türkiye’ den destek alan ‘Sahneden Biraz’, bu işbirliği kapsamında bundan önce sırasıyla tamamı Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleşen ‘Sefo’, ‘Evengy Grinko’ ve ‘Pentagram’ konserlerine özel katılım sağlamıştı.

cakal-sosnssnnsnnsn-002.jpg ‘Sahneden Biraz’ bu yoğun maratona şimdi, ‘Çakal’ ve Lvbel C5’ ile devam ediyor. Sahneden Biraz’ın, ‘konsept’ ve ‘içerik danışmanlığı’ nı, aynı zamanda ‘metin yazarlığı’ nı üstlenen, Gösteri Sanatları Profosyo- neli Ares Kıvanç Dönmez, ekibi ile birlikte bu kez, 28 Temmuz 2024 tarihinde, ‘New Generation Entertainment’ ve ‘Concert Craft’ organizasyonuyla, Maximum Uniq Açıkhava’da gerçekleşecek olan ‘Çakal&Lvbel C5’ konserini takip altına alacak. 

https://www.newgenerationevent.com/

lounge-001.jpgBiletlerin neredeyse tükenmeye başladığı etkinlik için, haberin devamını okumadan siz de bu konserdeki yerinizi almak isterseniz, yardımcı linkiniz:

https://maximumuniq.com.tr/

sahneden-biraz-021.jpgKapı açışışı 17:00’da yapılacak olan event için Dönmez, “sarsıcı bir şeyin bizi beklediği açık ve net. Sonuç olarak rapin iki yeni ismi bir arada. Çakal’a duyduğum aşk zaten çok başka ama Lvbel C 5’ de son zamanlarda benim için bir başka.

https://www.gundemgazetesi.net/yuksek-profilde-ve-promilde-cakallvbel-c5-5879yy.htm

screenshot-20240818-181109-instagram-004.jpgŞimdi ikisi bir arada ve bakalım neler yaşanacak Uniq Açıhava’da” şeklinde konuştu.

 

Meslek hayatında ilk kez bir ‘rap müzik’ üzerine yazacak olan Dönmez in,‘Çakal&Lvbel C5’ konser eventi  adına heyecanı büyük.

ares-kivanc-kose-ana-foto-son-021.jpgDönmez bu evente de, öncekilerde olduğu gibi yine, ‘Sahneden Biraz’ ın seyir gözlerinden partneri ‘Aylin Kırhan’ ile katılacak.

 

Konser sonrasında, yayına girecek olan yazısında Dönmez, her konserde olduğu gibi, konserin önce baz aldığı standartlardaki ‘puanlama’ sını, ardındansa içeriği ile ilgili olarak yaptığı özel değerlendirmeyi sunacak.

screenshot-20241005-224945-chrome-003.jpgDaha önce you tube kanalı ‘Kıvanç Kafası’nda Çakal’ın ‘İmdat’ adlı parçasını ‘opera-slow versiyon’ haline getirerek, ‘sıfır müzik’ eşliğinde yorumlayan Dönmez’e, rapin yükselen yıldızı Çakal’dan gelecek olan geri dönüş, herkes tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

screenshot-20240116-171351-youtube-006.jpgÇakal’ın, İmdat’ını bu alternatif versiyon ile dinlemeniz için:

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=lHZIBVTe0QE

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141