• BIST 8654.39
  • Altın 2999.711
  • Dolar 34.2398
  • Euro 37.0657
  • Muğla 12 °C
  • İzmir 12 °C
  • Aydın 15 °C
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 6 °C

‘SAHNEDEN BİRAZ’, ‘HANDE YENER’DE! 

‘SAHNEDEN BİRAZ’, ‘HANDE YENER’DE! 
Türkiye’de, ‘kültür&sanat’a sağladığı içerikle yeni bir soluk getiren, ‘bağımsız’ ve ‘alternatif’ event değerlendirme yapısı ‘Sahneden Biraz’,‘Türk Pop Müziği’nin ikon isimlerinden ‘Hande Yener’in büyük proje konseri “Hande Bizi Sezen’e Götür” de!

‘SAHNEDEN BİRAZ’, ‘HANDE YENER’DE! 

Türkiye’de, ‘kültür&sanat’a sağladığı içerikle yeni bir soluk getiren, ‘bağımsız’ ve ‘alternatif’ event değerlendirme yapısı ‘Sahneden Biraz’, ‘Türk Pop Müziği’nin ikon isimlerinden Hande Yener’in büyük proje konser eventi; “Hande Bizi Sezen’e Götür” de!

screenshot-20241021-234503-gallery-001.jpgDijital medyada konser içeriği üretme noktasında yaptığı atılım sonucunda ‘tiyatro oyunu’ ve ‘sahne gösterisi’ nde olduğu gibi konsere de puanla- ma sistemi getiren ‘Sahneden Biraz’, değerlendirmesine giren herhangi bir konseri içeriklemeden ve analiz etmeden hemen önce ‘sahne karnesi’ ni sisteme giriyor ve ‘5.0’ üzerinden aldığı sayısal değer neyse, bunu puan olarak geçiyor.

 

‘Repertauar’dan, ‘alan ekip başarısı’na kadar standart değerler ölçe- ğinde tek tek her bir unsuru göz önünde bulunduran yapının sıradaki dura- ğı, ‘Senfoni Orkestrası’ eşliğinde sadece ‘Sezen Aksu Şarkıları’ okuya- cak olan ‘Türk Popu’nun ikonu Hande Yener.’ 

sahneden-biraz-052.jpg‘Yener’in tam bir buçuk yıldır deli gibi hazırlık yaptığı bu büyük proje kon- serini yazmak için sabırsızlanan ve yıllık seçkiye alan ‘Gösteri Sanatları Profosyoneli&İletişim Koçu’ ve Gündem Gazetesi ‘Kültür&Sanat’ Bölüm Baş Sorumlusu Ares Kıvanç Dönmez’ ekibi ile gecedeki yerini alacak ve tek bir detayı bile atlamadan yazmak için pür dikkat sahneye odaklanacak.

screenshot-20241021-235551-gallery-003.jpg‘Popun Kraliçe’si olarak da görülen ve son 10’ yıldır kendisine başta hayran kitlesi olmak üzere müzik otoriteleri tarafından da bu şekilde hitap edilen ‘Yener’, ‘Aksu’nun öğrencisi olması sebebiyle ‘ustaya saygı duru- şu’ adını verdiği bu konserde, sahnelere veda eden Aksu’yu, repertuarına sadece birere ‘Aksu bestesi’ olarak giren parçalarla yaşarken yüceltecek olması nedeniyle bir ilki gerçekleştirecek.

screenshot-20240925-194250-gallery-012.jpg‘Bağımsız’ ve ‘alternatif’ event değerlendirme yapısı ‘Sahneden Biraz’- ın ‘konsept&içerik danışmanı’ ve aynı zamanda metin yazarı olan Ares Kıvanç Dönmez’in geceye ilişkin düşünceleri şu şekilde ifade etti:

 

Bir değeri öldükten sonra değil, yaşarken anacak olması, sonra- dan belki artık hayatta değil diye yapılacak ve pirim kasılacak bir şeyi önceden yapması ve bunu çok abartmadan sıradan bir şeymiş gibi sunması yani mütevaziliği elden bırakmaması teşekkür etmemiz gereken ilk bir kaç şey.

ares-kivanc-kose-ana-foto-son-044.jpgYener’i ilk kez 2015’de yazdım, ve kostümü nedeniyle sansasyon olan bir konserde herkesin gözünden kaçan bir detayı yakalayarak o yıl yazdığım siteye çok büyük bir tıklanma sağladım.

 

Sonra...‘Mor’ isimli albüm çalışmasından sonra bir konseri daha oldu kaleme aldığım...

 

Bununla da çok büyük okunma oranlarına ulaştığım. Sanırım bu da öyle olacak. Kariyerimde kaleme aldığım tarihi ve çok önemli ‘3. Hande Yener Konseri’ olacak gibi; bunu çok güçlü hissediyorum.

screenshot-20241021-235341-gallery-001.jpgGörsel: Minik Serçe ‘Sezen Aksu’nun veda konserinde, Amsterdam’da, Aksu ile Yener sahnede birlikte.

atlantis-sonn-003.jpg‘28 Eylül 2024 Cumartesi’ gecesi, ‘BTC TÜRK VADİ’de gerçekleşecek olan gecenin organizasyonu ‘Atlantis Yapım’a ait.

 

‘Aksu Severleri Hande Yener in eşsiz sesi ve yorumu ile kucaklayacak olan bu muhteşem konserde yerinizi almak için harekete geçmenin tam zamanı.

screenshot-20241022-010524-gallery-001.jpgBiletler için:

https://biletinial.com/tr-tr/muzik/hande-bizi-sezene-gotur

 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141