10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü

Uşak Valisi Erden: "Atatürk'ün 'en büyük eserim' dediği Türkiye Cumhuriyeti Devletini ilelebet yaşatacak olan, Atatürk sevgisi ve onun işaret ettiği muasır medeniyet yolunda milletçe, azimle, durmadan ilerlemek olacaktır

Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, "Atatürk'ün 'en büyük eserim' dediği Türkiye Cumhuriyeti Devletini ilelebet yaşatacak olan, Atatürk sevgisi ve onun işaret ettiği muasır medeniyet yolunda milletçe, azimle, durmadan ilerlemek olacaktır" dedi.

Vali Erden, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 75. yılında bir kez daha sevgi ve saygıyla yad edildiğini bildirdi.

Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu ve Türk milletinin ebedi lideri olduğunu ifade eden Erden, şunları kaydetti:

"Kurtuluş Savaşını, ön plana çıkan askeri dehası ve dünyaya örnek olan milli birlik, beraberlik ve büyük bir kahramanlıkla kazanan Atatürk, liderlik vasfıyla da eşsiz bir devlet adamı olarak kendini kabul ettirmiştir. Dünyanın ümit kestiği bir milletin yeniden şahlanmasına ve kısa zamanda büyük devrimlerle Türk Milletinin muasır medeniyetler seviyesine çıkması yolunda attığı büyük adımlar da bağımsızlık mücadelesi veren diğer uluslara örnek olmuştur. Atatürk'ün 'en büyük eserim' dediği Türkiye Cumhuriyeti Devletini de ilelebet yaşatacak olan, Atatürk sevgisi ve onun işaret ettiği muasır medeniyet yolunda milletçe, azimle, durmadan ilerlemek olacaktır.

Aramızdan ayrılışının 75. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü özlemle anıyor, bu vesileyle milli mücadelenin tüm kahramanlarını da rahmet ve şükranlarımızı sunuyoruz."

Muhabir: Fatih Doğan
Yayınlayan: Serdar Yılmaz

TEMİZ MARMARİS İÇİN TER DÖKÜYORLAR
Mustafa Deliveli GETOB'a Veda Etti
Marmaris Belediyesi Spor Futbol A Takımı Süper Amatör Ligi'nde devam edecek!
İNGİLTERE 2025 İÇİN DÜĞMEYE BASTI  
BERAT, ŞİMDİ "ZALİM" DİYECEK
Özdağ, İktidarın Orta Vadeli Programı: Andersenden masallar
Büyükşehir'den Bozburun ve Mahalleleri Su sorunları hakkında açıklama
MGD Üyeleri Marmaris Başsavcısı Fatmagül Yörük'ü ziyaret etti
Marmaris Bld.Spor'da Erdem Karaosmanoğlu dönemi başladı
Muğla Milletvekili Gizem Özcan: Bodrum’daki Orman Alanını Neden Yapılaşmaya Açıyorsunuz?