AK PARTİ Marmaris'te Muzaffer Aravi dönemi

Ak parti Marmaris ilçe başkanı Ceyhun Gökmen'in istifası sonrası, geçtiğimiz gün ilçe başkanlığına Muzaffer Aravi atandı.

Ak parti Marmaris İlçe binası önünde devir teslim töreninde konuşan yeni başkan Muzaffer Aravi, Cumhurbaşkanı ve Ak parti genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı andıran konuşmasının ardından dakikalarca alkışlandı.

‘BİZ ARTIK SADECE SALONLARDA KAPANAN KENDİ İÇİNDEKİ BİR TEŞKİLAT OLMAYACAĞIZ’

”Nasip olursa salonlara sığmayacağız. İçeride salonda biz sadece yönetim kurulu toplantısı yapacağız. Biz kısmetse her toplantımızı böyle sokaklarda dışarılarda yapacağız. Buradan bütün Marmaris’e sesleniyoruz. Biz artık sadece salonlarda kapanan kendi içindeki bir teşkilat olmayacağız. Bizden önceki başkanlarımız çok emekler verdi. Bizden önceki teşkilat mensuplarımız bu davayı hiç yoktan buralara getirdi. Ama zor dönemler geçirdiler. Talihsiz zamanlar geçirdiler. Biz bundan sonra daha güzel günlerde, daha rahat yıllarda hepinizin desteğiyle bu davayı biraz daha ileriye taşıyacağız. Ve buradan konuşmamı bitirmeden önce tek bir şey söylemek istiyorum.

Muzaffer Aravi Kimdir?

14.08.1987 yılında Marmaris'te dünyaya gelen Muzaffer Aravi ilk ve ortaöğrenimini Marmaris'te tamamladıktan sonra lise eğitimini almak üzere 4 sene İzmir'de yaşadı.Ardından üniversite eğitimi için 6 sene İstanbul'da bulundu. Mezuniyetinden sonra hiç vakit kaybetmeden memleketi Marmaris'e dönüp iş hayatına atıldı.Genç yaşta siyasete atılan Aravi, 2010-2014 Ak Parti Marmaris Gençlik Kolları Başkanı,2014-2017 Ak Parti Marmaris Ana Kademe İlçe Başkan Yardımcısı,2023-2024 Ak Parti Muğla İl Yönetim Kurulu Üyesi ve 2024-Halen Ak Parti Marmaris Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapıyor.Çeşitli sivil toplum kuruluşlarındada aktif faaliyet gösteren Muzaffer Aravi. Evli ve bir çocuk babası.         Haber / Kamera: Temel Irmak

Martılar 7 futbolcu da transfer etti
BAKIMEVİ ÖĞRENCİLERLE DOLDU TAŞTI
MARMARİS BELEDİYESİ TEMİZLİK FİLOSU 28 ARAÇLA GÜÇLENDİ
AK PARTİ Marmaris'te Muzaffer Aravi dönemi
İHSAN TAŞ: "TÜRK SİNEMASI YEŞİLÇAM’A ÇOK ŞEY BORÇLU"
MBB İLE KOORDİNASYON TOPLANTISI
OKUL KANTİNLERİNDE TİTİZ DENETİM
MARMARİS ARAVİ'YE EMANET
Kaymakam Kaya'dan Muhtar Şeref Eren'e 'Geçmiş olsun' ziyareti
Marmaris Can Dostları Derneği hayvan severleri bir çatı altında toplanmaya davet etti