AK Partili Aravi: 'Onlar konuşur, Ak Parti yapar!'

TEMEL IRMAK / MARMARİS

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Marmaris’te Halk Kafe açılışını 'Unutmayalım ki: Onlar konuşur, Ak Parti yapar!' Diyerek eleştirdı.

Ak Parti Marmaris İlçe Başkanı Muzaffer Aravi: 'Yakın zamanda Marmaris’imize kazandırdığımız tam teşekküllü devlet hastanemizin açılışı bile bu denli abartılı bir etkinlikle kutlanmamıştır.' Şeklinde konuştu.

Başkan Aravi: "Bizler, halkımızın yararına yapılan her türlü hizmeti saygıyla karşılar ve takdir ederiz. Ancak, CHP belediyeciliği öncesi dönemde İsmet Karadinç’in liderliğinde Marmaris’e kazandırılmış birçok unutulmaz hizmet ve eser sonrasında, CHP dönemlerindeki Marmaris Belediyesi hizmet çıtasını oldukça düşürmüştür. Son olarak Belediyemiz tarafından faaliyete geçirilen Halk Kafe’nin açılışında genel başkan düzeyinde temsiliyetin olması, maalesef hem ilçemizin hem de ülkemizin geleceği açısından CHP’nin vizyonuyla ilgili bizleri düşündürmekte ve endişelendirmektedir.

Yakın zamanda Marmaris’imize kazandırdığımız tam teşekküllü devlet hastanemizin açılışı bile bu denli abartılı bir etkinlikle kutlanmamıştır.

Unutmayalım ki: Onlar konuşur, Ak Parti yapar!" Dedi. 

Marmaris'te 32 bin metrekarelik alanda topyekün temizlik
BAŞKAN ÜNLÜ: KAPALI ÇARŞI AYDINLIK OLACAK
Marmaris Kadına şiddete karşı yürüdü
CHP'li Çevik: 'Gebze' de olanlar korkunçtur, vahşettir, acımasızlıktır, dehşet vericidir'
MUZAFFER ARAVİ YÖNETİMİNİ BELİRLEDİ
ÇAYTAŞ’TAN DEDEMİN GÖZYAŞLARI FİLMİNE TAM DESTEK
Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek Marmaris'e Geliyor
CHP'li Bozdemir: 'Akp iktidarı 22 yıl boyunca Marmaris’e ne yaptı?'
BİR ‘CAN’ ÇÖP POŞETİNE AĞIR GELİR
İnşaat Yasağı 1 Kasım'a kadar ertelendi