Ak Partinin yeni Milletvekilleri mazbatasını aldı

Ak Partinin yeni Milletvekilleri mazbatasını aldı

 


 

Ak Parti Muğla 28. Dönem Milletvekilleri Kadem Mete ve Yakup Otgöz Muğla Barosunda düzenlenen programda mazbatasını aldı.

 

14 Mayıs'ta gerçekleşen 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde Muğla Ak Parti'den aday gösterilen Kadem Mete ve Yakup Otgöz milletvekili seçilmişlerdi. Muğla Barosunda gerçekleşen törende Ak Parti Muğla Milletvekilleri Kadem Mete ve Yakup Otgöz mazbatalarını Muğla İl Seçim Kurulu Başkanı Ercan Arslan'ın elinden aldılar.

Mazbatasını alan Yakup Otgöz, mazbatanın yükünün ağır olduğunun bilincinde olduğunu söyleyerek, "Allah'ın izniyle Muğlayı Kadem vekilimle birlikte omuzlayacağımızdan şüpheniz olmasın. Biz 3 aday çıkarırız diye umut etmiştik ama olmadı. Yapacak bir şey yok. Önümüzdeki seçimde inşallah açık ara farkla bitireceğiz. Cumhurbaşkanımızla bir 5 yıl daha Türkiye'nin önünü ve ufkunu açacağız. Bunun için çalışacağız şurda bir hafta kaldı. Gece gündüz çalışacağız. Cumhurbaşkanımız olmazsa bizler birir hiçiz." dedi.

Mazbatasını alan Ak Parti 28. Dönem Milletvekili Kadem Mete, şunları söyledi:

"Mazbata alma töreni çok kısa sürüyor ama bunu alabilmek için 5 yıllık bir çalışma gerekiyor. Önümüzdeki dönemde Muğla için çok çalışacağız. Bu çalışmalarımızı da yaparken İlçe Başkanlığı dönemimde gerçekten siyasi parti gözetmeksizin Muğla'nın yararına gayret gösterdim. Bundan sonra da önceliğimiz Muğla olacak. Muğla'da yaşayan insanların huzur, ferahını, sosyal imkanlarını, Muğla'ya hizmet etmek için parti farkı gözetmeksizin elimizden geleni yapmaya gayret göstereceğiz. Tabii ki bu arada 28 Mayısta yapılacak seçimler çok önemli. Sayın Cumhurbaşkanımızı öyle tartışmaya mahal vermeyecek bir seçim sonucuyla tekrar Cumhurbaşkanı koltuğuna oturtacağız. Bizlerde onun önderliğinde Muğla için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Muğla'nın her bir köşesinin vekili olacağız."

TEMİZ MARMARİS İÇİN TER DÖKÜYORLAR
Mustafa Deliveli GETOB'a Veda Etti
Marmaris Belediyesi Spor Futbol A Takımı Süper Amatör Ligi'nde devam edecek!
İNGİLTERE 2025 İÇİN DÜĞMEYE BASTI  
BERAT, ŞİMDİ "ZALİM" DİYECEK
Özdağ, İktidarın Orta Vadeli Programı: Andersenden masallar
Büyükşehir'den Bozburun ve Mahalleleri Su sorunları hakkında açıklama
MGD Üyeleri Marmaris Başsavcısı Fatmagül Yörük'ü ziyaret etti
Marmaris Bld.Spor'da Erdem Karaosmanoğlu dönemi başladı
Muğla Milletvekili Gizem Özcan: Bodrum’daki Orman Alanını Neden Yapılaşmaya Açıyorsunuz?