AKYOL RUHU YENİDEN VÜCUT BULUYOR

Muğla spor hayatına yeni bir kulüp daha katıldı.Muğla'da sportif faaliyetlerin içinden gelen isimlerin bir araya gelerek oluşturdukları Özgelişim Akyol Spor Kulübü, Muğla'nın Menteşe ilçesinde kuruldu.

Kulüp Başkanlığına aynı zamanda Muğla Gazeteciler Cemiyeti başkanlığı görevini de yürütmekte olan ve spor camiasının yakından tanıdığı Süleyman Akbulut'un seçildiği Özgelişim Akyol Spor Kulübü yönetimi, MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kemal Göral, Muğlaspor'da forma giymenin yanı sıra antrenörlük görevi de yürüten Özcan Öz, Muğlaspor'un profesyonel liglerde uzun yıllar kaptanlığını yapan Sinan Çetin, antrenör ve Beden Eğitimi öğretmeni Namık Asyalı, İlçe Gençlik Spor personeli ve yine Muğlaspor'da forma giymiş Erhan Berber ve Antrenör Mehmet Akbaş isimlerinden oluşuyor.

Menteşe ilçesinde çocuk ve gençleri sporla buluşturmayı amaçladıklarını belirten Kulüp Başkanı Süleyman Akbulut, çocuklarımızın fiziksel ve sosyal gelişimlerine de katkıda bulunmayı hedef olarak belirlediklerini söyledi. Birçok spor branşında faaliyet içinde olacaklarının da altını çizen Kulüp Başkanı Süleyman Akbulut, Menteşe'li çocuk ve gençlerin spor kültürü ve spor disiplinini küçük yaşlarda almalarına olanak sağlamak istediklerini sözlerine ekledi. 

Yeni kurulan Özgelişim Akyol Spor Kulübü aynı zamanda şehrin en büyük mahallelerinden olan Muslihittin Mahallesi'nin şehirde bilinen adıyla bir Akyol semtinin ismini taşırken, bu kararda semtin isminin yaşatılması ve geçmişteki Akyol ruhunun canlandırılması amaçlanıyor. 

Kulüp yönetimi kuruluşunu gerçekleştirdikten sonra ilk ziyaretlerini Menteşe İlçe Gençlik Spor Müdürü Yavuz Karahasanoğlu ile Muslihittin Mahallesi Muhtarı Serkan Eğribozlu'ya yaptı. 

İlçe Gençlik Spor Müdürü Karahasanoğlu, yeni kulübün spor camiasına hayırlı olmasını dilerken, il ve ilçe müdürlüklerimiz olarak gelecek nesillerden sporcu yetiştirmeyi amaç edinmiş her türlü sportif faaliyet ve oluşumu önemsediklerini söyledi.

Muslihittin Mahallesi Muhtarı Serkan Eğribozlu'da, geçmişte var olup ancak unutulmaya yüz tutmuş Akyolspor ruhunun bu kulübümüzle tekrar ortaya çıkacak olmasından heyecan duyduklarını belirterek, kendisini bu oluşumun bir ferdi olarak gördüğünü ve bundan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Muhtar Eğribozlu, Akyol semtinin çocukları ve gençlerinin kötü alışkanlıklardan uzak durmasında sporun önemli bir araç olduğunu ve Özgelişim Akyol Spor Kulübü'nün de bu amaca hizmet edecek olmasından büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Kulüp yönetimi önümüzdeki günlerde İl Gençlik ve Spor Müdürü Kazım Açıkbaş'ı da ziyaret edecek.

Özdağ, "15 Temmuz 2016 tarihinde bu ülkenin bağrına paslı bir hançer saplandı"
AKYOL RUHU YENİDEN VÜCUT BULUYOR
Milletvekili Gizem Özcan, Bakan Tekin’e seslendi:
MARMARİS BELEDİYE PERSONELİ SÖZ VERDİ: ÇOCUKLARI KORUYACAĞIZ!
ZEKİCAN BALCI İMAMOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ
Ali Sümenoğlu: Yeniden Refah olarak bütün değerlerimize sahip çıkacağız
MHP'Lİ AKARFIRAT: CHP’Lİ BELEDİYELERDEKİ BU ŞATAFATA, BU SALTANATA, BU LÜKS VE İSRAFA, BU BORÇ BATAĞINA KİM DUR DİYECEK?
Merhume Nursen Nacar dualarla uğurlandı
"DEDEMİN GÖZYAŞLARI" 2. RAUNTA ÇIKIYOR!
EN ÖNEMLİ YOL GÖSTERİCİMİZ SİZLERSİNİZ