AŞKIN NUR YENGİ’DE DAVETİYE KRİZİ!

‘Aşkın Nur Yengi Severler’ tarafından beklenenin üstünde bir ilgi gören 07 Ağustos 2024 tarihli 'Harbiye Açıkhava Konseri', ‘sold out’ a doğru giden bir bilet satış grafiğine ulaşırken, menajer Haluk Şentürk, 'davetiye' krizini gündeme getirdi!

AŞKIN NUR YENGİ DE DAVETİYE KRİZİ!

Doksanların başından bugüne kadar okuduğu her parçada aşkın izlerini taşıyan Aşkın Nur Yengi’nin 07 Ağustos 2024 de, 21:15 de ‘Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi nde vereceği konserin biletleri satışa çıkar çıkmaz, Aşkın Nur Yengi hayranları tarafından beklenenin çok üstünde bir ilgi gördü.

https://www.gundemgazetesi.net/sahneden-birazaskin-nur-yengide-81717h.htm

Muhteşem sesi ve repertuarı ile gelenleri senfoni rüzgarlarında kaybolmaya, ve zamanda yolculuğa çıkmaya davet eden Aşkın Nur Yenginin, konser öncesi verdiği kilolar ve girdiği diet kampları gibi bir sürü detay haberleştirilirken, bunlara yeni bir gündem maddesi olarak ‘davetiye krizi’ eklendi.

Menajeri Haluk Şentürk’ ün dün öğle saatlerinde, resmi instagram hesabında gelen davetiye taleplerine ilişkin olarak yaptığı paylaşım gündeme birinci sıradan yerleşti.

https://www.instagram.com/haluk_senturk/

‘Sold out’ bir konser alarmı veren bilet satış grafiği, organizasyon  sorumlusu; ‘BKM’, pr ajans sorumlusu; ‘ŞEN AJANS’ başta olmak üzere gecede imzası olan herkesin başarı sevinci olurken, davetiye konusunda yaşanan kriz, sosyal medyada ‘Haluk Şentürk’ ile büyük ‘gündem’ oldu.

Tarihi belirlenen konserin bilet satışına açılmasıyla birlikte gelen davetiye talepleri ile baş edemeyen, Aşkın Nur Yengi’ nin menajeri, ‘ŞEN AJANS Menajerlik ve Pr Hizmetleri’ şirketinin sahibi Haluk Şentürk resmen çileden çıktı. Şentürk, önce kişisel instagram hesabından bir post paylaşımında bulundu ardından da ‘Sahneden Biraz’ a konuştu...

Konuya açıklık getirmek için, söz konusu paylaşımı yapmaya biraz da mecbur bırakıldığının altını çizen kıdemli menajer, görüşme talebini geri çevirmediği Gösteri Sanatları Profesyoneli Ares Kıvanç Dönmez’ e çok özel ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. (Lütfen dikkatle okuyun!)

‘Şentürk’ dışında başka birçok menajerinde ‘2024 yaz dönemi’ itibariyle, özellikle ‘açıkhava konser organizasyonarı’nda ve bilhassa Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’ özelinde gerçekleşen event’lere yönelik olarak yaşadığı sıkıntı, Şentürk tarafından kamuoyu ile paylaşılmış oldu.

BKM’nin görkemli organizasyonu ile gerçekleşecek olan Aşkın Nur Yengi-Harbiye Konseri öncesi Yenginin menajeri ‘Haluk Şentürk’, dün öğle saatlerinde sosyal paylaşım sistesi instagramda, habere konu olan şu postu paylaştı. (Sayfasında duran postu oradan da inceleyebilirsiniz.)

Şentürk, postu paylaşır paylaşmaz, kendisine şahsi telefonundan ulaşan ‘Sahneden Biraz’ın Genel Yayın Yönetmeni Ares Kıvanç Dönmez, bu açıklamaya neden olan şeyin ne olduğunu sordu. Şentürk ün yayınlamak üzere özel izninin alındığı o telefon konuşmasındaki birinci ağızdan yapmış olduğu açıklamanın tamamı:

Meslek hayatımda, yapınızın adı olan ‘Sahneden Biraz’ gibi (daha önce Hayattan Biraz’dınız, isim değiştirdiniz) ‘bağımsız-alternatif’ basın yayın organları, özellikle de içlerinde sizin gibi yeni nesil olanlar ve işini doğru düzgün yapanlar başta olmak üzere, yayın organı olmayıp, direkt belli zümrelere ait olarak -bu zümre ben de olabilirim bir başka şahıs ya da yer de olabilir- bana gelen...İster bir iş karşılığında olsun, isterse karşılıksız bir şekilde yalnızca izlemek için...

Asla kimseyi geri çevirmedim ama durum ‘blok’ ve ‘koltuk’ numarası vere- rek ya da protokolde sıra belirtilerek özelleştirilmiş bilet isteğine dönerse bunda yokum ve verdiğim bileti de geri alırım.

‘Aşkın Nur Yengi’ ile tavan yapan bu durum, senenin başından beri eşi benzeri görülmemiş bir kabalıkla ilerledi. Beni herkes tanır, bilir, dostane bir yapım vardır ama ben bile çileden çıktıysam ortada ciddi bir sorun var demektir.

Kıdemli menajer Şentürk’ ün uzun süre çok konuşulacak olan bu çarpıcı açıklamaları üzerine Dönmez, ‘Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’ özelinde ‘bilet’ ve ‘davetiye’ konusu ile ilgili olarak da özel bir değerlendirme yazısı yazmak gerektiğinin artık zorunlu olduğunu belirtti.

Bir önceki konseri ‘Efes Antik Tiyatro Sahnesi’ nde, yine ‘Pera Flarmoni Orkesrası’ eşliğinde gerçekleşen ve ‘sold out’ olan Yengi’nin Harbiye Açıkhava Konseri’ndeki yerinizi almak için:

https://www.biletix.com/

 

Marmaris'te 32 bin metrekarelik alanda topyekün temizlik
BAŞKAN ÜNLÜ: KAPALI ÇARŞI AYDINLIK OLACAK
Marmaris Kadına şiddete karşı yürüdü
CHP'li Çevik: 'Gebze' de olanlar korkunçtur, vahşettir, acımasızlıktır, dehşet vericidir'
MUZAFFER ARAVİ YÖNETİMİNİ BELİRLEDİ
ÇAYTAŞ’TAN DEDEMİN GÖZYAŞLARI FİLMİNE TAM DESTEK
Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek Marmaris'e Geliyor
CHP'li Bozdemir: 'Akp iktidarı 22 yıl boyunca Marmaris’e ne yaptı?'
BİR ‘CAN’ ÇÖP POŞETİNE AĞIR GELİR
İnşaat Yasağı 1 Kasım'a kadar ertelendi