Başkan Ayhan; kaçak yapılaşma, kırsal mahallelerde görülen alt yapı yetersizliğine dikkat çekti

Temel Irmak / Marmaris

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde faaliyet gösteren Muğla Odaları ve Borsa 38’inci ortak toplantısı, 25 Mayıs Cumartesi günü Muğla Ticaret Borsası (MTB) ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya Muğla Vali Yardımcısı İsmail Soykan, Muğla Milletvekilleri Kadem Mete, Yakup Otgöz ve Selçuk Özdağ, Tarım ve Orman İl Müdürü Barış Saylak ve Muğla Odaları ve Borsa Başkanları, Meclis Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. 

Toplantıda Marmaris Ticaret Odasını temsilen Yönetim Kurulu Başkanı S. Mutlu Ayhan, Meclis Başkanı Zekiye İpçi, Yönetim Kurulu Üyeleri İdris Akgül ve Gülce Civelek ile Genel Sekreter Taşkın Baykara yer aldı. 

Başkan Ayhan toplantıda yaptığı konuşmasında Marmaris turizmi hakkında bilgilendirmede bulundu. Başkan Ayhan ayrıca; kaçak yapılaşma, kırsal mahallelerde görülen alt yapı yetersizliği, orman yangınları sonrası yaşanan sel baskını nedeniyle oluşan deniz kirliliğinin temizlenmesi işleminin devam etmesi, liman ve marinalardaki tekne bağlama ücretlerine yapılan yüksek fiyat artışı, son dönemde yaban domuzu sayısındaki kontrol edilemeyen artış nedeniyle yaşanan tehlikeler ve yabancı bayraklı teknelerin düzenlendiği kaçak turların engellenmesi başta olmak üzere üyelerden gelen sorun ve talepleri aktardı.

TEMİZ MARMARİS İÇİN TER DÖKÜYORLAR
Mustafa Deliveli GETOB'a Veda Etti
Marmaris Belediyesi Spor Futbol A Takımı Süper Amatör Ligi'nde devam edecek!
İNGİLTERE 2025 İÇİN DÜĞMEYE BASTI  
BERAT, ŞİMDİ "ZALİM" DİYECEK
Özdağ, İktidarın Orta Vadeli Programı: Andersenden masallar
Büyükşehir'den Bozburun ve Mahalleleri Su sorunları hakkında açıklama
MGD Üyeleri Marmaris Başsavcısı Fatmagül Yörük'ü ziyaret etti
Marmaris Bld.Spor'da Erdem Karaosmanoğlu dönemi başladı
Muğla Milletvekili Gizem Özcan: Bodrum’daki Orman Alanını Neden Yapılaşmaya Açıyorsunuz?