Başkan Ünlü: Sporcularımıza desteğimiz hep sürecek

Temel Irmak / Marmaris

Marmaris Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Voleybol midi kızlar (U-12) kategorisinde, Türkiye genelinde 2000’u aşkın takımın arasından 8 takım arasına yazdıran ve Muğla İl Şampiyonu olan sporcularını Belediye Başkanı Acar Ünlü ağırladı. 

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü: "Elde ettikleri başarılarla Marmaris’imizin adını tüm Türkiye’de duyuran Marmaris Belediyespor’un U-12 voleybolcu kızlarını, teknik ekibi, Kulüp Başkanı Erdem Karaosmanoğlu’nu ve kulüp yöneticilerini belediyemizde ağırladık. 

Küçük sporcularımızın heyecanı ve azmi bizlere de umut oldu. Bu yıl da iyi bir sezon geçirip, yeni kupalar kazanacaklarına inandığım kızlarımıza ve tüm sporcularımıza desteğimiz hep sürecek. Yolları açık, başarıları daim olsun." Dedi.

Kulüb başkanlığından yapılan açıklamada ise, İki yıl üst üste Türkiye'de ilk beşe girme başarısı gösteren Midi Voleybol takımımız Belediye Başkanımız Sayın Acar Ünlü'yü ziyaret etti. Kulüp Başkanımız Sayın Erdem Karaosmanoğlu yöneticilerimiz ve Baş Antrenörümüz Serdar Yılmaz'ın da katıldığı görüşmede altyapı çalışmaları, voleybol şubemizin son durumu ile ilgili bilgi paylaşımı yapıldı. Belediye Baskanımız sporcularımız ile tek tek ilgilendi ve başarılarından dolayı tebrik etti.

Martılar İlk Antrenmana Çıktı
Özdağ, "İyi polis- kötü polis oyununuz çok sırıtıyor"
Marmaris'te Gaziler Günü kutlandı
19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN.
Marmaris Kaymakamı Kaya’nın 19 Eylül Gaziler günü mesajı
DEDEMİN GÖZYAŞLARI FİLMİNE GÖRKEMLİ GALA
Muğla Süper Amatör B Grubu Maçları Ekim ayında başlıyor
GÜNDEM GAZETESİ : PEKCAN TÜRKEŞ VE MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU’NUN KATKILARIYLA “GRAND TURK” ADASI İLE İLGİLİ YANLIŞLIK DÜZELTİLDİ
CHP Gençlik Kolları'ndan Başkan Ünlü'ye Ziyaret
Tarımsal destekler sürüyor