ÇAĞDAŞ AYDIN YENİ FİLMİNE HAZIRLANIYOR

ÇAĞDAŞ AYDIN BEYAZ PERDEYİ ÇOK SEVDİÇAĞDAŞ AYDIN SİNEMADA TAM GAZ YOLUNA DEVAM EDİYOR

ÇAĞDAŞ AYDIN SİNEMADA TAM GAZ YOLUNA DEVAM EDİYOR

Daha önce “Filme Gel” ve “Serçenin Gözyaşları” isimli sinema filmleri başta olmak üzere bir çok başarılı projelerde yer alan Çağdaş Aydın, çok yakında yeni bir sinema filmi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.

5 Ocak’ta vizyona giren Filme Gel isimli komedi filminde Erkan Petekkaya, Levent Ülgen, Fırat Doğruloğlu, Tolga Güleç, Çiçek Dilligil, Orçun Kaptan, Aslıhan Karalar ve Deniz Hamzaoğlu gibi ünlü isimlerle kamera karşısına geçen yakışıklı oyuncu Çağdaş Aydın, filmde sergilediği başarılı performansıyla filmin yönetmeni İhsan Taş’tan tam not aldı.

Oyunculuğu çok sevdiğini her fırsatta dile getiren yakışıklı oyuncu Çağdaş Aydın, sözlerini şöyle sürdürdü “Daha önce bir kaç değişik projelerde yer aldım. Bir çok Duayen sanatçılarla çalışıp, onlardan çok şey öğrendim. En büyük arzum, kaliteli projelerde yer alarak, sinema camiasında, kalıcı bir yer edinmek. Kendime güveniyorum. Bir aksilik olmazsa, 2024 benim yılım olacak” diye konuştu.

Başarılı Başhekim Prof. Dr. Turhan Togan Görevine Devam Ediyor
KARYA VİZYONU TURİZM BULUŞMASI BAŞLIYOR
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım’dan Gençliğe Çağrı: “Ülkü Ocakları Senin Yuvandır”
Arabesk Müziğinin Kralı Hakkı Bulut’tan Yepyeni Bir Eser: “Vay Dünyam” Dinleyiciyle Buluştu!
MARKA 5.0 ZİRVESİ (2025)
Halıcı Ahmet Urkay Lisesi Öğrencilerinden Adalet Yürüyüşü, CHP Gençlik Kolları Destek Verdi
Marmaris Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanlığına Özge Zaimoğlu Şinik Seçildi
Muğla Odaları ve Borsası 40. Müşterek Toplantısı Fethiye’de Yapıldı
MUĞLA MİLLETVEKİLİ GİZEM ÖZCAN’DAN MUĞLA’DAKİ DEMOKRATİK DİRENİŞE YÖNELİK BASKILARA TEPKİ
CHP Muğla Milletvekili Gizem Özcan’dan Proje Okul Uygulamasına Tepki: "Atamalarda Liyakat ve Kamu Yararı Gözetilmiyor"