“ÇARESİZLİK MUĞLA HALKININ KADERİ OLMAYACAK”

Ak Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk Sağlık Bakanı Müezzinoğlu’na hastane İnşaatına başlanması nedeniyle Muğlalılar adına teşekkür etti.

Nihat Öztürk “Halkımız sabahın erken saatlerinde İzmir'e Denizli'ye tedavi olmak için taşınmayacaklar.Artık çaresizlik onların kaderi olmayacak”

Sosyal Medyadan fikirlerini kamuoyu ile paylaşan Ak Parti Muğla İl Bask, Öztürk şunları söyledi:

“Bilmem farkında mısınız Muğla'nın ve Muğlalı’nın en büyük ihtiyaçlarından biri olan hastane inşaatı tamda Muğla'ya yakışır bir şekilde inşaatı süren tıp fakültemizin yanında başladı. Artık Muğla'lı hemşerilerimiz sabahın erken saatlerinde İzmir'e Denizli'ye tedavi olmak için taşınmayacaklar artık çaresizlik onların kaderi olmayacak son derece modern bir hastane en kısa zamanda onların hizmetinde olacak.Bir bakın etrafınıza nerede bir çalışma hizmet var orada ak kadroların imzası var.Teşekkürler Sn. Sağlık Bakanım tüm Muğlalılar adına teşekkürler.”

ÖĞRETMENLER AYDINLANMANIN ÖNCÜLERİDİR
MUTTAŞ Deniz Hizmetleri A.Ş'den Başkan Ünlü'ye Ziyaret
Milletvekili Otgöz’den “24 Kasım Öğretmenler Günü” Mesajı…
Selçuk Özdağ: İktidar nimetlerinden ve tatlı yaşamdan makam mevkiden ayrılmak zor değil mi!!!
DURALİ ÇETİN UNUTULMADI
SELÇUK ÖZDAĞ: 'LAİKLİK SİYASETİN DEĞİL, VİCDANIN KONUSUDUR'
MİLLETVEKİLLERİ METE VE OTGÖZ: ENERJİ YATIRIMLARIMIZA DEVAM EDİYORUZ
BAŞKAN ÜNLÜ MİNİK MİSAFİLERİNİ AĞIRLADI
Muzaffer Aravi Mazbatayı Aldı
ReBirth, denge “SİZ” siniz!