Cumhurbaşkanı Erdoğan ve kabine üyeleri Torunoğulları kardeşlere konuk oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muğla Gençlik Buluşması’nda konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve kabine üyelerini, Torunoğlu kardeşler, Fethiye Orka Tesislerinde ağırladı.

Hollanda Merkezli Simtronic Edelstaal Şirketleri yönetim kurulu başkanı Turgut Torunoğulları’nın veliahtları olan Ercan ve Caner Torunoğulları, Fethiye ve Marmaris’te yaklaşık 20 otelin işletmeciliğini yapıyor…

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Muğla Gençlik Buluşması’nda, Fethiye ilçesinde gençlerle bir araya geldi. Burada konuşan Erdoğan, geçen hafta Volkswagen Arena’yı hıncahınç dolduran on bine yakın üniversiteli gençle, ÜNİAK programında bir araya geldiklerini anımsatarak, bugün de Fethiyeli ve Muğlalı gençlerle hasbihal etmekten memnuniyet duyduğunu söyledi.

Gençleri Allah için sevdiklerini, gençlere güvendiklerini, gençlerin ışıldayan gözlerinde Türkiye’nin aydınlık yarınlarını gördüklerini ifade eden Erdoğan, “Bizim size verdiğimiz ad ne ‘Z’ ne ‘Y’… Teknofest gençliği. Özellikle küresel siyasette sizlerden çok farklı konumlar bekliyoruz. Kendinize inanın, güvenin. Çünkü bu yüzyıl Türkiye’nin yüzyılı olacak.” diye konuştu.

TEMİZ MARMARİS İÇİN TER DÖKÜYORLAR
Mustafa Deliveli GETOB'a Veda Etti
Marmaris Belediyesi Spor Futbol A Takımı Süper Amatör Ligi'nde devam edecek!
İNGİLTERE 2025 İÇİN DÜĞMEYE BASTI  
BERAT, ŞİMDİ "ZALİM" DİYECEK
Özdağ, İktidarın Orta Vadeli Programı: Andersenden masallar
Büyükşehir'den Bozburun ve Mahalleleri Su sorunları hakkında açıklama
MGD Üyeleri Marmaris Başsavcısı Fatmagül Yörük'ü ziyaret etti
Marmaris Bld.Spor'da Erdem Karaosmanoğlu dönemi başladı
Muğla Milletvekili Gizem Özcan: Bodrum’daki Orman Alanını Neden Yapılaşmaya Açıyorsunuz?