DEDEMİN GÖZYAŞLARI FİLMİNE GÖRKEMLİ GALA

DEDEMİN GÖZYAŞLARI FİLMİNİN GALASINA YOĞUN İLGİ

2024'ün en çok beklenen dram filmlerinden biri olan "Dedemin Gözyaşları" filmi, muhteşem bir gala ile izleyicilerle buluştu.
Renkli simaların katıldığı gecede; Türk Dizilerinin ve sinemanın sevilen oyuncularının yanı sıra bir sanat, sosyete ve iş insanları da boy gösterdi. Filmin güçlü oyuncu kadrosu, galadaki yoğun ilgiyle birlikte projeye duyulan merakı artırdı.
Yapımcılığını İhsan Taş ile Oktay Öndeş’in üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Halil Ergün’ün yanı sıra, Erkan Petekkaya, Ali Kürşat Uzun, Cem Kılıç, Seda Tosun, Elif Kaya, Turgay Tanülkü, Ali İpin ve Aliye Uzunatağan, gibi tanınmış oyuncular yer aldığı film, 20 Eylül’de beyaz perdede izleyicilerle buluşmaya hazırlananıyor.
Filmin senarist ve yönetmenliğini de üstlenen İhsan Taş filmle ilgili duygularını şu sözlerle dile getirdi. "Bu film, bir ailenin ve kuşaklar arası bağın gücünü vurgulayan bir yapım oldu. Biz filmi çekerken, her sahnesinde bile duygulandık. Tüm ekip olarak biz üstümüze düşenin en iyisini yapmaya çalıştık. Bundan sonrası izleyicilerin takdiri. Umarım onlar da, filmimizi beğenirler ve keyifle izlerler” diye konuştu.

Fragman Linkleri:
https://www.youtube.com/watch?v=DSeDwQGuxBI&t=2s 
https://www.youtube.com/watch?v=rsvKskgfUiQ&t=38s 

HALİL ERGÜN’DEN MUHTEŞEM DÖNÜŞ
HALİL ERGÜN YENİ FİLMİYLE TÜM TÜRKİYE’Yİ AĞLATACAK
İHSAN TAŞ'TAN YENİ BİR DUYGU YÜKLÜ FİLM: "DEDEMİN GÖZYAŞLARI" 20 EYLÜL’DE SİNEMALARDA!

Daha önce Kaçış 1950, Parayı Bulduk, Temel ile Dursun İstanbul’da ve Filme Gel gibi başarılı yapımlara imza atan ödüllü yönetmen İhsan Taş, uzun zamandır merakla beklenen yeni filmi "Dedemin Gözyaşları" ile sinemaseverlerin karşısına çıkıyor. 
Yapımcılığını İhsan Taş ile Oktay Öndeş’in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Halil Ergün, Ali Kürşat Uzun, Erkan Petekkaya, Cem Kılıç, Seda Tosun, Sinem Yıldırım, Elif Kaya, Turgay Tanülkü, Ali İpin ve Aliye Uzunatağan gibi başarılı isimlerin yer aldığı “Dedemin Gözyaşları” filmi, torununa derin bir sevgiyle bağlı bir dedenin, yaşamının aniden değişmesiyle yaşadığı zorlu süreçleri konu alıyor. 
Başrol oyuncusu Halil Ergün, Dedemin Gözyaşları hakkında şunları söyledi:
Türk sinemasının duayen ismi Halil Ergün, filmdeki performansıyla izleyicilerin gönlünde taht kurmayı hedefliyor. Ergün, filmle ilgili yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: "Bu film, sinemada nadir rastlanan türden bir yapım. “Dede Kemal” karakterini canlandırmak, benim için gerçek bir sanat yolculuğuydu. Bir dedenin torununa olan derin sevgisi ve onun için verdiği mücadele, izleyicilere insanın en derin duygularını keşfetme fırsatı sunuyor. Bu filmde olmak, benim için sadece bir oyunculuk deneyimi değil, aynı zamanda insanlığa dair bir şeyler paylaşma fırsatıydı. Kemal’in torununa olan bağlılığı, bu projede derin bir anlam taşıyor ve umarım izleyiciler de bu duygusal bağa aynı şekilde dokunur.” diye konuştu.
“Dedemin Gözyaşları”20 Eylül’de sinemaseverlerle buluşuyor.

Martılar İlk Antrenmana Çıktı
Özdağ, "İyi polis- kötü polis oyununuz çok sırıtıyor"
Marmaris'te Gaziler Günü kutlandı
19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN.
Marmaris Kaymakamı Kaya’nın 19 Eylül Gaziler günü mesajı
DEDEMİN GÖZYAŞLARI FİLMİNE GÖRKEMLİ GALA
Muğla Süper Amatör B Grubu Maçları Ekim ayında başlıyor
GÜNDEM GAZETESİ : PEKCAN TÜRKEŞ VE MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU’NUN KATKILARIYLA “GRAND TURK” ADASI İLE İLGİLİ YANLIŞLIK DÜZELTİLDİ
CHP Gençlik Kolları'ndan Başkan Ünlü'ye Ziyaret
Tarımsal destekler sürüyor