DN KREATİF DİJİTAL REKLAM AJANSI, ULUSLARARASI ELMAS ÖDÜLLERİ'NDE YILIN İNOVATİF DİJİTAL AJANSI SEÇİLDİ!

Haber Merkezi

DN Kreatif dijital reklam ajansı, dijital reklamcılık dünyasında büyük bir başarıya imza atarak, Uluslararası Elmas Ödülleri'nde "Yılın İnovatif Dijital Reklam Ajansı" ödülüne layık görüldü. Pınar Altuğ Atacan ve Bekir Aksoy’un moderatörlüğünü yaptığı etkinlikte, sektörün önde gelen isimleri ve yenilikçi projeleri değerlendiren uzman bir jüri tarafından verilen bu prestijli ödül, ajansın yaratıcı ve yenilikçi yaklaşımını taçlandırdı.

Ajansın Yönetim Kurulu Başkanı Nesimi Ateş, bu önemli ödül hakkında duygularını dile getirirken, "Bu ödül, yıllardır süren emeklerimizin ve yenilikçi yaklaşımlarımızın bir sonucudur. Tüm ekibimize ve bu süreçte bize inanan müşterilerimize teşekkür ederim. Ajansımız, dijital reklamcılık alanındaki yenilikçi stratejileri ve yaratıcı kampanyalarıyla sektörde ön plana çıkmaya devam ediyor. Uluslararası Elmas Ödülleri'nde kazandığımız bu ödül, başarımızın ve sektördeki liderliğimizin bir kanıtı niteliğinde.

Tüm ekibimizi bu büyük başarıdan dolayı tebrik ediyor ve daha birçok başarıya imza atmayı hedefliyoruz. Daha gidecek çok yolumuz var ''dedi.

Ajans Başkanı Dilan Ateş ise, "Yaratıcı ve yenilikçi projelerle sektörde fark yaratmayı başardık. Bu ödül, ekibimizin azmi ve çalışkanlığının bir göstergesi. İlerleyen dönemlerde de dijital reklamcılık alanında öncü olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Marmaris'te yaşayan Galatasaraylı iş insanları Lansman Gecesinde buluştu
MARMARİS ANTALYA TURİZM FUARI’NDA
Özdağ, "15 Temmuz 2016 tarihinde bu ülkenin bağrına paslı bir hançer saplandı"
AKYOL RUHU YENİDEN VÜCUT BULUYOR
Milletvekili Gizem Özcan, Bakan Tekin’e seslendi:
MARMARİS BELEDİYE PERSONELİ SÖZ VERDİ: ÇOCUKLARI KORUYACAĞIZ!
ZEKİCAN BALCI İMAMOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ
Ali Sümenoğlu: Yeniden Refah olarak bütün değerlerimize sahip çıkacağız
MHP'Lİ AKARFIRAT: CHP’Lİ BELEDİYELERDEKİ BU ŞATAFATA, BU SALTANATA, BU LÜKS VE İSRAFA, BU BORÇ BATAĞINA KİM DUR DİYECEK?
Merhume Nursen Nacar dualarla uğurlandı