Fethiye'de yazdan kalma günler yaşanıyor

Kasım ayında hava sıcaklığının 23 derece ölçüldüğü Fethiye'de, yazdan kalma günler yaşanıyor

Fethiye'de hafta sonu tatilinde güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlardan bazıları denize girdi, bazıları ise sahilde yürüyüş yaptı.

Fethiye Meteoroloji İstasyon Müdürlüğü yetkililerden edinilen bilgiye göre, ilçede hava ve deniz suyu sıcaklığı 23 derece ölçüldü. İlçede 15 Kasım Cuma gününe kadar yağış beklenmediği bildirildi.

Sıcak ve güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar, sahil ve plajlara akın etti. Hafta sonunu Ölüdeniz beldesindeki Belcekız Plajı'nda geçiren vatandaşlar, kasım ayında güneşli havanın tadını çıkardı.

Sıcak havada bazı vatandaşlar denize girmeyi tercih ederken, kimi vatandaşlar ise sahildeki kafelerde dinlenip kitap okudu. Macera sevenler ise bin 900 metrelik Babadağ'dan yamaç paraşütüyle atlayarak Ölüdeniz'i kuş bakışı izleme fırsatı buldu.

Tatilini ilçe merkezinde geçirenler kordon boyunda yürüyüş yaptı. Kimi vatandaşlar sahil boyunda balık tutarken, çocuklarıyla gezmeye çıkan vatandaşlar çocuk parklarında zaman geçirdi.

Hafta sonu tatilini Ölüdeniz'de geçirdiğini belirten Ufuk Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kasım ayında böyle güzel havaya sahip bir yerde yaşadıkları için şanslı olduğunu söyledi.

Çelik, "Hava sıcaklığı çok güzel, deniz de bir harika. Deniz suyu bana yaz boyunca olduğundan daha sıcak geldi. Büyük keyif alarak denize girdim ve yüzmeye doyamadım. Havanın güneşli olduğu içinde denizden çıktıktan sonra üşümüyoruz. Güneşlenip hafta sonu tatilinin keyfini çıkarıyoruz" dedi.

Atilla Özen ise Ölüdeniz'de yaşadığını ülkenin birçok yerinde hava şartları kötüyken her yıl kasım ayında Belcekız Plajı'nda denize girdiklerini dile getirdi.

Muhabir: Utku Uçrak
Yayınlayan: Hızır Hacısalihoğlu

TEMİZ MARMARİS İÇİN TER DÖKÜYORLAR
Mustafa Deliveli GETOB'a Veda Etti
Marmaris Belediyesi Spor Futbol A Takımı Süper Amatör Ligi'nde devam edecek!
İNGİLTERE 2025 İÇİN DÜĞMEYE BASTI  
BERAT, ŞİMDİ "ZALİM" DİYECEK
Özdağ, İktidarın Orta Vadeli Programı: Andersenden masallar
Büyükşehir'den Bozburun ve Mahalleleri Su sorunları hakkında açıklama
MGD Üyeleri Marmaris Başsavcısı Fatmagül Yörük'ü ziyaret etti
Marmaris Bld.Spor'da Erdem Karaosmanoğlu dönemi başladı
Muğla Milletvekili Gizem Özcan: Bodrum’daki Orman Alanını Neden Yapılaşmaya Açıyorsunuz?