Gazete harmanlama ve katlama makinesinin üretimi başladı

Denizli'de günlük yayın yapan bir gazete ve matbaa sahibi Varol, oluşturduğu proje ekibiyle gazete harmanlama ve katlama makinesinin üretimine başladı

Denizli'de günlük yayın yapan bir gazetenin sahibi Ümit Varol, oluşturduğu proje ekibiyle gazete harmanlama ve katlama makinesinin üretimine başladı.

Hizmet Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Varol, yaptığı açıklamada, gazetelerin harmanlanması ve katlama işinin en büyük sorunlarından biri olduğunu ifade etti. Bunu gidermek için oluşturduğu ekiple 2 yıl boyunca Ar-Ge çalışmaları yaptıklarını anlatan Varol, "harmanlama ve katlama" makinesinin projesini tamamladıklarını, bu sayede Türkiye'nin ilk gazete harmanlama ve katlama makinesinin üretimine başladıklarını vurguladı.

Girişimci ruhla yola çıktıklarını dile getiren Varol, "Birçok ilde yerel gazeteler, insan gücüyle harmanlanıyor. Bu da zaman ve iş gücü kaybına neden oluyor. Makinemizin üretimine geçtiğimizi duyan diğer illerdeki gazete sahipleri de sipariş vermeye başladı. Şu anda 10 makine siparişi aldık ve bunların üretimlerine başladık. Son teknoloji ile donatılacak olan gazete harman makinesi, 50x70 ebatlarında olacak ve modem aracılığıyla bakım ve tamiri uzaktan yapılacak" dedi.

Varol, 2 bin tirajlı bir gazeteyi 2 kişinin 4-5 saatte harmanlayıp katladığını dile getirerek, makinenin bunu bir saatin altına indireceğini kaydetti.

Muhabir: İbrahim Süzer
Yayınlayan: Mehmet Yılmaz Güldaş

MHP'li Akarfırat: "CHP’li İlçe Belediyelerinin Taşınmazları Satışta, Büyükşehir Belediyesi Gayrimenkul Alımında!"
Büyükşehirden Her Kapıda Bir Fidan Projesi
Özdağ, 'TBMM Başkanı Kurtulmuş'a sordu"
Başkan Aras Büyükşehir Belediyelerinde Bir İlki Başlatıyor
MUTLU ANLARIN ADRESİ MARMARİS
Mete: On üç ilçemizin tamamında yatırımlarımızla Muğlalı hemşehrilerimiz için çalışıyoruz
DTİK Avrupa Temsilciler Kurulu KKTC’de bir araya geldi
Cengiz Aygün: 15 Ekim’de Bölgemizde İnşaat istemiyoruz"
Karaosmanoğlu: “Başka Marmaris Yok Herkesten Destek Bekliyoruz"
Marmaris Ampute Milli Takımı ağırlamaktan onur duydu